Hihetetlen fölénnyel nyert a legszimpatikusabb páros!

Három heti elképesztő izgalmak, harag, düh és sok sírás után viszonylag csendben zajlott az RTL Klub népszerű Nyerő Páros című sztár valóságshowjának a döntője. Az első ízben megrendezett bentlakásos vetélkedőt a nézők szinte egyhangú döntése alapján Peller Anna és férje, Lukács Miklós nyerte! De mi volt a feladat a döntőben?

A műsorba meghívást kaptak a korábban kiesett játékosok és Sebestyén Balázzsal felidézték a kellemes – és néha kellemetlen – pillanatokat. Megtudtunk érdekes dolgokat, Kabát Péter bocsánatot kért Annáéktól az elkeseredett hangulatban írt leveléért, és ők Mikikével meg is bocsátottak. Szabó Zsófi is tisztázta a helyzetet: ő nem kiröhögte Peller Annát amikor sírt a levél miatt, hanem olyan zavarban volt a szituáció miatt, hogy kínjában nevetett. Semmikép sem Annát nevette ki!

A döntőbe csak vendégként meghívott játékosoknak még egy feladatuk volt, mindegyik párosnak színt kellett vallania, hogy Pelleréket, vagy Valkóékat támogatja-e a döntőben. Ezt a – semmit nem befolyásoló – szavazást Mikike és felesége nyerte.

A legnépszerűbb páros a döntőben is remekelt

Peller Anna és Lukács Miklós a Nyerő Páros győzteseiA fináléba jutott párok, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, 17 napon át tartó kemény küzdelem után, még az utolsó élő showban is próbára tették erejüket az „emlékbányász” című játékban. Mikinek és Petinek, lefagyasztott jégtömböket kellett széttörniük, hogy hozzájussanak az emlékkapszulákhoz. Ezek a játék során megélt eseményekre kérdeztek rá kvízszerűen. Ebben a játékban végül Peller Annáék remekeltek.

A nézők döntése alapján a játékok alatt összegyűjtött pénznyereményt és a Nyerő Páros vándor-boxövet is Peller Annáék vitték el, akik így elmondhatják magukról, hogy az utolsó helyezettek egyikéből lettek az elsők, hiszen a Nyerő Páros első játékát még sikertelenül teljesítették, utána viszont csodás menetelést követően végül képesek voltak a nézőket elsöprő fölénnyel, 92-8 arányban meggyőzni, hogy ők az igazi Nyerő Páros.

Mire következtethetünk abból, hogy „az első játék” és „vándorboxöv”? Mi arra, hogy lesz folytatása a népszerű celeb vetélkedőnek. Biztos információnk még nincs, de amint valamit megtudunk, tájékoztatjuk olvasóinkat.

Te szeretnél egy második évadot a Nyerő Párosból?

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top