Hungary’s Got Talent első adás

A zsűri - Hungary's Got Talent
Szórakoztató, megdöbbentő és lélegzetelállító produkciókkal, megható pillanatokkal startolt el szombat este az RTL Klubon a Hungary’s Got Talent.

Sok nevetés, lélegzetelállító pillanatok, gyomorszorító érzelmek és felhőtlen szórakozás – ez jellemezte az RTL Klub vadonatúj showműsorának, a Hungary’s Got Talentnek első válogató adását. Műsorvezetőként Dombóvári István debütált Sebestyén Balázs oldalán.

A világhírű tehetségkutató első magyar epizódjában csupa olyan produkcióval találkozhattak a csatorna nézői, amikkel eddig egész estés showműsorban nem volt alkalmuk. Volt, aki pulykát bontott, akadt, aki fát aprított és valaki nemes egyszerűséggel megevett egy üvegpoharat.

A pohárevő:
Lesz, aki jó étvággyal eszik meg egy poharat? - Hungary's Got Talent

A zsűritagok, Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó persze értékelhettek olyan produkciókat is, amelyek továbbjutásra érdemesek voltak. A Szupergirls táncos lányainak puskalábait szemmel is alig lehetett követni, a Hot Men Dance erotikus revüformáció férfitagjai pedig igazán felforrósították a hölgynézők hangulatát.

Pécsi Virág Veronika azért énekelt a műsorban, hogy édesanyjának bizonyíthasson, aki három éve lemondott róla. Bár a műsor válogatójának helyet adó színház nézőterén mindenkinek könnybe lábadt a szeme, a zsűri nehéz döntést hozott.

Nem mondhatjuk azt a többi versenyzőnek, hogy te azért estél ki, mert a másik kislányt elhagyta az anyukája – mondta szomorúan Linczényi Márkó zsűritársainak, miután két igen és két nem szavazattal hazaküldték Virágot.

Forrás: RTL Klub – Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top