Humans – új tv-sorozat 2015. október 30-tól az AMC csatornán

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Gemma Chan a Humans című új tv-sorozatban A Humans története akörül bonyolódik, hogy minden háztartásnak van egy emberszerű robotja, aki kinézetre olyan mint mi és pont azokat a házimunkákat végzi el helyettünk, melyeket mi nem nagyon szeretünk. Szinte tökéletes egy-egy ilyen robot, valami azonban mégsem stimmel velük.
William Hurt a Humans című új tv-sorozatban
Október 30-án indul az AMC következő sorozatpremiere, a HUMANS. A nyolcrészes vadonatúj drámasorozat egy különleges, párhuzamos jelenben játszódik. Ebben a világban minden elfoglalt családnak kötelezően van egy csúcsfejlesztésű robotasszisztense, amely az élő másához megszólalásig hasonlít. A HUMANS izgalmas története négy szálon fut, a középpontban a kissé szélfútta, de szerethető Hawkins családdal. Az apa, Joe Hawkins úgy dönt, beruház egy emberszerű robotba. Azt reméli, talán ez majd segít rendezni feszült viszonyát a feleségével, hiszen a robot elvégzi a házimunkát, így végre újra lesz idejük egymásra. Az új háztartási segítséget, Anitát azonnal megszereti az egész család, a kaotikus házban újra rend honol, végre nem kell sietni az esti meseolvasással, és a rohanós reggeleken is asztalhoz tud ülni az egész család. Egyedül a feleség, Laura érzi, Anitával valami nincs rendben.
Laura érzi, Anitával valami nincs rendben

A sorozat főbb szerepeiben Gemma Chan, William Hurt, Katherine Parkinson, Tom Goodman-Hill, Colin Morgan, Rebecca Front és Neil Maskell.

Premier: október 30. péntek, 22:00, AMC További részek: péntekenként, 22:00, AMC
Forrás: amc.sajtoklub.tv Photo Credit: Des Willie

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top