A Hungary’s Got Talent nyertese 2015-ben: Dirty Led Light Crew

2015. december 19. Szombat: Hungary’s Got Talent döntő. A Got Talent rajongók és a döntősök pillanata szombaton jött el, a várva várt este, amikor megtudhattuk, hogy ki lett 2015-ben az első Hungary’s Got Talent nyertese, győztese. Kilenc tehetség maradt versenyben a döntő estéjére, közülük került ki a győztes: Czuczor-Gidai Zsófi, Dirty Led Light Crew, Badár Tamás, All In, Szupergirls, Talamba, Molnár Nikolett, Acro Maniacs és a Fricska.

A Hungary’s Got Talent döntője sem múlhatott el a Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó összetételű zsűri és a Sebestyén Balázs, Dombóvári István műsorvezető kettős nélkül. Balázs sünire vágott frizurája a finálé egyik érdekessége volt.

Az első helyről kizárólag a nézői voksok döntöttek, a legfontosabb változás az eddigi szavazásokhoz képest, hogy a nézők a fináléban egy telefonszámról összesen 20 szavazatot adhattak le az általuk szimpatikusnak tartott versenyzőre SMS vagy hívás formájában.

Hungary’s Got Talent finálé

A show a korábban kiesett Bangó Adrienne, Nagy-Lora Szonja és a New Dance World közös produkciójával kezdődött, Balász bukósisakos bevonulásával folytatódott.

A döntősök produkciói

Az első fellépő az Acro Maniacs látványos, akrobatikus tánc produkciót adott elő. Varázslatos őserdő a színpadon és a végén az egyik előadót a társai – a zsűri feje felett – kidobta a nézők közé! Fantasztikus kezdés volt.

Öt táncos fiú, az All In adta elő másodikként a versenyszámát. A zsűri el volt ragadtatva az előadástól.

A szóló produkciók közül elsőként Czuczor-Gidai Zsófi adta elő versét. Az öt éves kislány nagyjából az egész országot meghódította eddigi szerepléseivel. És így volt ez a mai estén is!

Molnár Nikolett rúdtánc produkciója egyszerre volt kecses és erőtől duzzadó, szexi és ugyanakkor hatalmas sportteljesítmény. Ezen az estén partnerrel (Zsíros Gáborral) lépett fel és elbűvölte a közönséget és a zsűrit is. Utóbbiak állva tapsolták az elképesztő produkciót.

Nagy vállalással, saját bevallása szerint próba nélkül varázsolt Badár Tamás bűvész. Világszínvonalon! Tamás a facebookos kártyatrükkel bebizonyította hogy vannak még csodák.

A finálé egyetlen zenész csapata a Talamba következett. Profi zenészek kiváló produkcióját láthatta a nagyérdemű.

Táncos lányok csapata jött ezután, a Szupergirls az akrobatikus rock ‘n rollt varázsolta a színpadra. Tökéletes összhangban táncoltak a lányok, remek színpadi képekkel.

Lányok után táncos fiúcsapat, a Fricska következett. A magyar néptánc is helyet követelt a TOP9 között. A srácok ismét elképesztő tánccal igézték meg a közönséget.

Az utolsó versenyző a soproni Dirty Led Light Crew csapata volt. Ismét állva tapsolt a zsűri és a közönség! Látványos, hihetetlen összhang a mozgás és a számítógépes animáció között, elképesztő látványvilág a színpadon. A nyertes produkció volt az utolsó…

Vége, az összes versenyző előadta a produkcióját. Ezután a zsűri összegzése következett, majd a nagy bejelentés: 2016 őszén újra lesz X-Faktor!

Rövid szünet után Paul Potts a Britain’s Got Talent győztese lépett fel a műsorban, aki a brit tehetségkutató után világsztár lett. A magyar közönség élőben hallhatta a győztes áriát, a Nessum Dormát.

Az eredményhirdetés

Elsőként a zsűri különdíját ismertette Kovács Patrícia, a 3 millió forintos díjat Badár Tamás kapta. A Hungar

A nézők így döntöttek: a Dirty Led Light Crew lett az első Hungary’s Got Talent győztese, miután a fináléban a szavazatok elsöprő többségét, 27,3 százalékát gyűjtötték be. A második és harmadik helyen szoros küzdelem volt, ugyanis Badár Tamás a szavazatok 14,7, míg Molnár Nikolett a 14 százalékát szerezte meg, vagyis az első három produkcióra érkezett a voksok több, mint 50 százaléka.

Forrás: RTL Klub; sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top