Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 133. rész tartalma

Tomás egyházi karrierje szépen ível felfelé, ám ő Esperanzát sem akarja elveszíteni. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 133. részét 2016.08.09-én 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Tomásnak egy szenvedélyes éjszaka után visszatérnek az emlékei.

Isten áldjon, Esperanza! Az 133. rész tartalmából

Joaquín, Tomás barátja érkezik a zárdába, hogy helyettesítse Tomást, míg ő Rómában lesz, ugyanis a Vatikánnak nagy tervei vannak vele. Tomás elhatározza, hogy akár a pápával is beszél, mert nem akar lemondani hivatásáról, de Esperanzáról sem. Tomás azt szeretné, ha Esperanza is részt venne a megbeszélésen az érsekkel és a püspökkel, de őt nem engedik be. Tomás hiába könyörög, hogy menjen vele Rómába, a lány nemet mond.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top