Kedvenc sorozatok és újdonságok a Minimaxon augusztusban

Augusztusban a kicsik kedvenc sorozatai mellett újdonságok is képernyőre kerülnek a Minimaxon. Kalandosan indul majd a hónap Snoopy-val és barátaival, cukiságban verhetetlen lesz a Popples, az Ötös fogat – Kölyökzsaruk akcióban pedig izgalmas és egyben mókás perceket szerez majd a kis nézőknek.

A gyerekek kedvencei, többek közt az Én kicsi pónim: Varázslatos barátság, Wendy valamint a Lego Friends augusztusban minden nap reggel 9:30 és 11:00 óra között három, egymást követő epizóddal jelentkeznek. A népszerű Barbie filmek minden szerdán és vasárnap 8 órától kerülnek képernyőre a Minimaxon.

Snoopy - szórakoztató Charlie Brown történetek

Az újdonságok sorát augusztus 1-én, egy klasszikus mesehős, Snoopy nyitja. Az 500 részes, egyenként egy perces rövid animációkhoz a legendás képregény adta az alapot. A vadonatúj sorozat, a megunhatatlan és minden korosztály számára szórakoztató Charlie Brown történeteket varázsolja a képernyőkre, a világhírű kutyával, Snoopy-val a főszerepben.

Szintén augusztus első napján, 18:55-től látható az Ötös fogat – Kölyökzsaruk premier epizódja. Egy sorozat tele mókával és izgalommal. Az Ötös fogat – Kölyökzsaruk hősei, Jo, Max, Dylan, Allie és hűséges kutyájuk Timmy találékonyságukkal oldanak meg egy sor rejtélyes bűncselekményt. Kalandjaik mindig akciódúsak és humorban sincs hiány. Az öt, különös képességekkel rendelkező barát vakációja során sem csak egy kis kikapcsolódásra vágyik, hanem új izgalmakat is keresnek vitorlázás, kempingezés és túrázás közben. Útjuk során sok bizarr rejtéllyel találják szembe magukat, a furcsa események pedig próbára teszik őket, és különleges képességeiket.

Szeretnél te is egy pihe-puha cuki új barátot? A Minimaxon augusztus 7-én, 7:30-tól rátalálsz! Legújabb hőseink, a Popples című rajzfilmsorozat szereplői Bubbles, Sunny, Lulu, Izzy és Yikes nagyon lelkesen szeretnének mindenkinek segíteni, legyen az ismerős, szomszéd vagy csapatuk egy tagja, de erőfeszítéseik gyakran visszafelé sülnek el, arra kényszerítve őket, hogy rendbe tegyék a nekik köszönhető káoszt. Szerencsére mindig sikerül megoldaniuk az okozott kellemetlenségeket – a saját, mosolyra derítő stílusukban.

Forrás: TMC Communication

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top