Ízes élet a TV2-n!

Ízes élet új gasztro műsor a TV2 csatornán: hétköznap reggelente a Mokka végén jelentkezik, szombatonként pedig egy fél órás külön adás. Életforma a konyhában. Hogy ez mit jelent? Elmondja a műsor házigazdája, Pataky Péter séf.

Az ízek szerelmesei minden hétköznapjukat az Ízes élettel kezdhetik. A gasztro-műsor reggelente a Mokka végén jelentkezik, szombatonként pedig egy fél órás adásban mutatja meg Pataky Péter séf vezetésével a legújabb konyhai trendeket, recepteket és trükköket.

Az Ízes élet nem egy klasszikus főzőműsor, sokkal inkább egy életforma a konyhában. Bizonyára nem véletlen, hogy az étel és az élet szavak betűi ugyanazok. Az Ízes élet házigazdája, Pataky Péter, Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf élvezi az életet és az ételeket is. Az élményt pedig szereti megosztani másokkal, így az Ízes élet nézői biztosak lehetnek abban, hogy nemcsak újabb receptekkel lesznek gazdagabbak, hanem kedvet kapnak a kísérletezéshez, akár egy-egy klasszikus étel újragondolásához is.

Nagyon sok trükköt, praktikát megosztunk majd a nézőkkel, hogy könnyebbé tegyük az életüket a konyhában. Az a tapasztalatom, hogy sokan félnek a főzéstől, nincs önbizalmuk az embereknek. Célom, hogy ezen változtassak, hiszen nem olyan bonyolult ez, csak bátorság kell hozzá. Magyaros ételeket épp úgy készítünk majd a műsorban, mint a nemzetközi konyha fogásait, szerintem izgalmas lesz – mondta Pataky Péter séf.

Az Ízes élet gasztroshow stábja megmutatja, hogyan lehet a hagyományos fogásokat újszerűvé alakítani, mitől lesz egészségesebb egy étel anélkül, hogy többet költenénk rá. A legegyszerűbb, legolcsóbb és legegészségesebb elkészítési módok mellett Pataky Péter (fotónkon) vendégeivel együtt mesél az ételek történetéről és élettani hatásairól is.

Ízes élet a TV2-n 2016

Ízes élet – március 7-től minden hétköznap reggel a Mokkában, szombatonként pedig 10:20-tól a TV2 műsorán!

Forrás: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top