Ketten esnek ki hétvégén!

Rising Star - a falemelő produkciók műsoraRising Star TOP6: Gondi Helén, Singh Viki, Várhegyi Lucas Palmira, Czibi Norbert, Fehérvári Gábor Alfréd és Peter Sramek. Vasárnap két kiesővel, dupla izgalommal jön a Rising Star elődöntője! A műsor szabályai ismét módosultak, elmondjuk mi változott.

Most vasárnap már a döntőbe jutás a tét a Rising Star még hat versenyben lévő énekesének. Az izgalmak pedig csak fokozódnak, hiszen február 8-án két versenyző is búcsúzik a TV2 tehetségkutatójától.

Még hat énekes: Gondi Helén, Singh Viki, Várhegyi Lucas Palmira, Czibi Norbert, Fehérvári Gábor Alfréd és Peter Sramek küzd az álmáért a Rising Starban, de a döntőben mindössze négy hely kiadó. Vasárnap dupla kiesés, dupla izgalom az elődöntőben, hiszen két énekes is búcsúzik a versenytől a cél előtt.

Figyelem! Ismét változnak a szabályok!

A hat énekes fal nélkül áll színpadra produkciójával, és aki a legmagasabb százalékot éri el, már biztosan a döntőben tudhatja magát. A legalacsonyabb százalékot elérő énekes azonban rögtön búcsúzik a műsortól. A négy veszélyzónába került tehetség újra bizonyíthat egy második dallal. Közülük az nem jut a döntőbe, aki produkciójával a legkevesebb százalékot éri el. A döntés ezúttal is a nézők kezében van, akik a Rising Star ingyenes applikációján szavazhatnak kedvencükre. A tét a döntőbe jutás.

TV2 Sajtószoba

{adinserter 4}

Rising Star - már az elődöntőnél tartunk!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top