Kovács Gyopár: Diamonds – Rising Star videó

Kovács Gyopár - Rising StarKovács Gyopár január 25-én vasárnap este a Rising Starban a TOP8 között Czibi Norbert ellen Rihanna – Diamonds című dalával szállt harcba. Nézzük újra a produkciót!

A vasárnapi élő showban ismét párokban kezdték a küzdelmet az énekesek. A párbaj győztese automatikusan kvalifikálta magát a legjobb 7 énekes jövő vasárnapi versengésébe, a vesztesnek azonban még egyszer énekelnie kellett. Mivel nyolc versenyző maradt a versenyben, így négy énekes izgulhatott a továbbjutást illetően a Rising Star legutolsó percéig.

Kovács Gyopár – ellenfele Czibi Norbert volt – vajon hogyan teljesített a páros verseny során? Nézzük újra a produkciót!

Rising Star videó: Rihanna – Diamonds

Kovács Gyopár

{adinserter 11}


Ez a produkció most nem sikerült valami fényesen, 57%-kal alulmaradt a remekül teljesítő Norbival szemben. A közönség és a zsűri azonban ismét megmentette Gyopárt a kieséstől.

A hétvégi Rising Star több meglepetéssel is szolgált. Többek között azzal, hogy Várhegyi Lucas Palmira, Szén Alexandra, Fehérvári Gábor Alfréd és Kovács Gyopár egyaránt a veszélyzónába került.

A veszélyzóna énekeseinek újabb produkciója után kiderült, hogy Szén Alexandra esett ki a Rising Starból! A hatodik versenyzőtől búcsúztunk a kieséses szakaszban. A TV2 tehetségkutató műsorában korábban Palmer Izsák, Udvarias Anna, Ádám Krisztián, a Sárközy testvérpár és Heiser Ádám búcsúzott a műsortól.

{adinserter 4}
TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top