Czibi Norbert: Your Song – Rising Star videó

Czibi Norber énekes - Rising StarCzibi Norbert január 25-én vasárnap este a Rising Starban a TOP8 között Kovács Gyopár ellen Elton John – Your Song című dalával szállt harcba. Nézzük újra a produkciót!

A vasárnapi élő showban ismét párokban kezdték a küzdelmet az énekesek. A párbaj győztese automatikusan kvalifikálta magát a legjobb 7 énekes jövő vasárnapi versengésébe, a vesztesnek azonban még egyszer énekelnie kellett. Mivel nyolc versenyző maradt a versenyben, így négy énekes izgulhatott a továbbjutást illetően a Rising Star legutolsó percéig.

Czibi Norbert – ellenfele Kovács Gyopár volt – vajon hogyan teljesített a páros verseny során? Nézzük újra a produkciót!

Rising Star videó: Elton John – Your Song

Czibi Norbert

{adinserter 11}


Esélyeshez méltó produkcióval és pontszámmal jutott tovább a TOP7-be Norbi. Igaz, Kovács Gyopár nem tanúsított valami nagy ellenállást…

A hétvégi Rising Star több meglepetéssel is szolgált. Többek között azzal, hogy Várhegyi Lucas Palmira, Szén Alexandra, Fehérvári Gábor Alfréd és Kovács Gyopár egyaránt a veszélyzónába került.

A veszélyzóna énekeseinek újabb produkciója után kiderült, hogy Szén Alexandra esett ki a Rising Starból! A hatodik versenyzőtől búcsúztunk a kieséses szakaszban. A TV2 tehetségkutató műsorában korábban Palmer Izsák, Udvarias Anna, Ádám Krisztián, a Sárközy testvérpár és Heiser Ádám búcsúzott a műsortól.

{adinserter 4}
TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top