Kraszkó Zita és Simon Kornél a Balatoni nyárban

Műsorvezetők a Balatoni nyár produkcióban: Rátonyi Kriszta, Sipos Dávid Günther, Kraszkó Zita és Simon Kornél Kraszkó Zita és Simon Kornél műsorvezetőnek állt! Hétfőn indul és tíz héten át jelentkezik Révfülöpről a Balatoni nyár, a Duna TV szórakoztató és informatív magazinja, melyben a színészpáros műsorvezetőként jelenik meg.

Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója a Balatoni nyár sajtótájékoztatóján elmondta: megújul és új időpontra kerül az ötödik esztendeje jelentkező – a közmédia-vállalattal egykorú – magazin, amely idén reggel helyett délután négy és hat óra között kerül adásba.

Hozzátette: a szórakoztató tartalom és a balatoni régió bemutatása mellett az ország más tájain zajló események, köztük az éppen futó nyári fesztiválok eseményeinek bemutatása is helyet kap a műsorban.

Helmeczy Dorottya, a műsor producere arról beszélt: a közmédiával együtt gondoltak arra, hogy négy év után kerüljön a délutáni sávba a műsor, amelyet így minden korosztályt megszólító produkcióvá alakítottak.

Mint monda, az is változás a korábbi évekhez képest, hogy az információs blokkok és a programajánlók mellett számos előre leforgatott anyag is helyet kap a Balatoni nyár adásaiban; “sokkal pörgősebb, lendületesebb műsort szeretnénk” – jegyezte meg.

Naponta jelentkező rovatokat kínál és két, egymást hetente váltó műsorvezető-párossal jelentkezik a Balatoni nyár – mondta el Szalai Barbara főszerkesztő.

Hozzátette: a Rátonyi Kriszta – Sipos Dávid Günther duó beválogatása mellett szólt, hogy ismert arcai a közmédiának, míg Kraszkó Zita és Simon Kornél színész kettőse az újdonságot jelenti majd a műsorban.

Megjegyezte: a mozgalmas, aktuális, kicsit bulváros magazin – amely mindennapi praktikus témákkal is foglalkozik, de humort is kínál közönségének – arra is alkalmas lesz, hogy a hőség vagy a rossz idő elől a képernyő elé meneküljön a közönség.

Az eseményen az is elhangzott: a műsor főcímdala Balázs Ádám zeneszerző, Dorogi Péter énekes, dalszövegíró (Intim Torna Illegál), Meszes Balázs énekes (Punnany Massif) alkotása.

Forrás: MTI

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top