Láncra vert szerelem 45. rész tartalma

Gabriela ártatlanságának bizonyítékai eltűnnek az irodából, ám van egy pendrive ami segíthetne. A mexikói romantikus tv-sorozat 45. részét 2016.08.26-án 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: Gabrielát börtön fenyegeti, adócsalás és sikkasztás vádjával letartóztatják.

Láncra vert szerelem 45. rész tartalma

Guillermo elárulja Ignaciónak, hogy hivatalosan nem ő Rosario gyerekének az apja, ezért Ignacio DNS-vizsgálatot csináltat. Amikor Hugo bemegy az irodába Gabriela holmijáért, azzal szembesül, hogy mindent elvittek, ami bizonyíthatná az ártatlanságát. Salomon nyilatkozik a tévében, hogy minél jobban besározza Gabriela nevét. Laura elmegy Tatianáért, hogy hazavigye, de a lány maradni szeretne. Lorena átadja Salomonnak a pendrive-ot, ami tisztázná Gabrielát, ám más is tudomást szerez erről.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2,sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top