Láncra vert szerelem 47. rész tartalma

Rafael, az árulása miatt, kitiltja Aliciát az irodából és megvon tőle minden hozzáférést. A mexikói romantikus tv-sorozat 47. részét 2016.08.30-án 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: Ignacio megszökteti Gabrielát a börtönből Manuel segítségével.

Láncra vert szerelem 47. rész tartalma

Senki sem tudja, hogy Gabriela hol van. Guillermo nem engedi, hogy elhagyja a hotelszobát. Laura elmegy Tatianáért a táborba, és nagy nehezen hazahozza, de a lány depressziós, amiért el kellett jönnie. Rafael, az árulása miatt, kitiltja Aliciát az irodából és megvon tőle minden hozzáférést. Guillermo a kórházban összetalálkozik Jonathannal.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2,sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top