Magyarország Szépe 2015-ben: Kiss Daniella

Magyarország Szépe 2015-ben: Kiss Daniella
A győztes Kiss Daniella, a második helyezett Lepp Dorina és a harmadik helyen végzett Steingruber Virág. Magyarország Szépe verseny 2015

Kiss Daniella nyerte a Magyarország Szépe versenyt 2015-ben a második helyezett Lepp Dorina és a harmadik helyen végzett Steingruber Virág előtt.

Kiss Daniella a koronával
A nézők és a zsűri is őt választották

A magyar szépségverseny győztese tehát Kiss Daniella, ő képviseli majd az országot a Miss World 2015 nemzetközi döntőjén a kínai Szanjában.

A 21 éves királynő első udvarhölgyének a 21 éves Lepp Dorina Ágnest, második udvarhölgyének pedig a 19 éves Steingruber Virágot választotta a zsűri. A közönség is Kiss Daniellát találta a legszebb magyar lánynak ebben az évben.

Idén is több mint ezer jelentkező közül választották ki azt a 16 lányt, akik vasárnap este a Duna csatorna élőben közvetített műsorában megmérkőztek a győzelemért.

A programban a lányok a hagyományos bikinis és estélyi ruhás felvonulás mellett retró öltözetben és – a tavalyi évhez hasonlóan – nemzeti ihletésű kreációkban is megmutatták magukat.

A műsor zenei betéteiben közreműködött mások mellett Wolf Kati, Takács Nikolas, Pál Dénes és Kökény Attila, az est házigazdái Tatár Csilla és Harsányi Levente voltak.

A Miss World szépségversenyt először 1951-ben rendezték meg, magyar résztvevő pedig 26 évvel ezelőtt szerepelt rajta először.

Kulcsár Edina, a tavalyi magyar szépségkirálynő a 2014-es világverseny londoni döntőjén második helyezést ért el.

Forrás: MTI

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top