Kiderül, hogy ki Magyarország Szépe 2015-ben

Magyarország Szépe 2015 - a felkészítő táborban a lányok
Kulcsár Edina, a Magyarország Szépe tavalyi győztese az idei verseny résztvevőivel beszélget a herceghalmi felkészítőtábor nyílt napján 2015. június 11-én.

Ma este rendezik meg a Magyarország Szépe versenyt, amelyet a Duna csatorna élő adásban közvetít. A szépségverseny döntőjében 16 lány verseng a koronáért.

A 19.30-kor kezdődő műsorban 16 lány verseng a Magyarország Szépe címért, amelynek nyertese képviselheti majd Magyarországot a Miss World 2015 nemzetközi döntőjén a kínai Szanjában.

A szépségversenyben több mint ezer jelentkező közül az első két szakaszban a zsűri 21 versenyzőt választott ki, szépségük mellett rátermettségük, nyelvtudásuk és tájékozottságuk alapján. A továbbjutók egy felkészítő táboron vehettek részt, ahol további öt versenyző esett ki, így a Tatár Csilla és Harsányi Levente vezette élő műsorban 16-an küzdhetnek a Magyarország Szépe címért.

A versenyen a zsűri egy királynőt és két udvarhölgyet választ ki, de a közönség is szavazhat a neki legjobban tetsző versenyzőre.

Forrás: MTI 2015.

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top