Megszűnik a Youtube ingyenessége? Részben.

Lehet hogy észre sem vesszük, de a youtube videómegosztó portálban azt kedveljük a legjobban, hogy ingyenes. De már nem sokáig, itt vannak a részletek:

A világ legtöbbet használt, legnagyobb videómegosztója hamarosan bevezeti fizetős megoldását. Megszűnik a Youtube ingyenessége? Részben igen, de marad ingyenes szolgáltatás is.

Youtube - megszűnik az ingyenessége?A váratlan hír megbízható forrásból származik: a Youtube újdonsült vezetője, Susan Wojcicki nyilatkozta a Wall Street Journalnak a Recode Mobile konferencián. Wojcicki történetesen a Google hirdetési igazgatóságától igazolt át a Google tulajdonolta cég legmagasabb székébe.

Állítása szerint a Google már javában dolgozik a Youtube hamarosan megjelenő fizetős változatán.

A népszerű videómegosztón eddig minden szolgáltatás ingyenes volt, a Youtube az oldalon közölt hirdetésekből tartotta fenn magát. A bejelentett változás szerint a fizetős verzió reklámmentes lesz, s prémium szolgáltatásokat is kínál majd. Mellette természetesen tovább működik a jelenlegi mezítlábas, fizetős verzió.

A megoldás olyan mobil appokéra emlékezetet, amelyekben a felhasználó vagy tűri a reklámokat vagy fizet az eltávolításukért.

Milyen alternatív csatornákat vehetünk igénybe, ha valóban fizetőssé válik a Youtube? Ha hazai vízeken járunk, akkor az Indavideo és a Videa jelenthet alternatívát, míg az internet egészéből szemezgetve a Vimeo és a MySpace vannak a népszerűségi lista élén. Emelett ne felejtsük el, hogy akár a Facebookon, vagy saját blogunkban is oszthatunk meg videókat!

Forrás: hirado.hu

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top