Miben lesz új a Hal a tortán gasztro-reality?

Megújul a Hal a tortán gasztro-reality – ígérik a TV2 műsorának készítői. Hogy miben lesz más a 2016-os Hal a tortán – A küldetés címet viselő főzős műsor az elődeinél? Új séffel és megújult szabályokkal tér vissza a képernyőre a TV2 népszerű gasztro-realityje. Röviden összefoglaljuk a változásokat a március 16-i első adás előtt.

A műsor kap egy séfet, aki nem hogy megkönnyítené, de megnehezíti majd a műkedvelő szakácsok dolgát. A hétköznap esténként jelentkező gasztro-reality új szakértője Kovács Lázár, azaz Lázár Chef, aki trükkös módon igyekszik megnehezíteni a házigazdák főzését.

Új szabály, hogy A küldetés részeként nincs többé nagybevásárlás, hanem Lázár egy kvízjátékban teszteli a sztárok tudását, akik a megszerzett pontok alapján kapják meg az alapanyagokat. Ideális esetben azokat a hozzávalókat szerzik meg, amire valóban szükségük van az elképzelt ételekhez. Kevesebb pont esetén egy közepesen nehéz menühöz való kosarat kapnak, ha gyengén teljesítenek, akkor egy nagyon nehéz ételsor alapanyagait „nyerik meg”.

Ha mindez még nem lenne elég, a főzésre összesen három órájuk van, mely során jó pár nehezítést kapnak. Van, hogy óriás-fakanállal kell kavargatni az ételt, vagy épp szumóruhában teljesíteni a küldetést. A megszokottól eltérően egymás füle hallatára pontozzák a házigazda vacsoráját a vendégek, és ettől a szezontól Lázár is véleményezi és pontozza a teljesítményt.

2016.03.16 20:10 TV2 Hal a tortán – A küldetés (első adás)

Forrás: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top