Négy esküvő 2016. április 14-től! A harmadik évad a Viasat3-on

A menyasszonyok újra ringbe szállnak: indul a harmadik menet – 2016 április 14-től újra Négy Esküvő a VIASAT3 műsorán! A lakodalmas reality idei szériájában igazi sztárok is harcba szállnak az álomnászútért. A vetélkedő szabályai, fontosabb információi mellett azt is eláruljuk, hogy milyen ismert celebek esküvője kerül képernyőre.

Sokan vállalták, hogy ország-világ előtt mondják ki a boldogító igent, felvállalva ezzel azt, hogy esetleg kamerák előtt szólja le a másik házasulandó az ő esküvőjét. Bár a különlegességekre, melyeket az idei évad tartogat, talán senki sem számított.

A házasulandó párok, időt, pénzt és energiát nem kímélve igyekeztek, hogy életük legemlékezetesebb napjává tegyék a boldogító igen kimondását. Megható és vidám, ugyanakkor váratlan drámai pillanatokban sem lesz hiány, hiszen a Négy Esküvőt az élet írta.

A felhívásra több száz pár jelentkezett, akik közül a legkülönlegesebb jegyesek kaptak lehetőséget, hogy menyegzőiket a tévé képernyők előtt is összemérjék. A néhány tízfős lagzi és a hagyományos sátras, vidéki esküvő mellett helyet kapott egy egzotikus, külföldi házasságkötés, sőt egy víz alatti búvárnász is.

A Négy Esküvő 2016-os szabályai

A szabályok 2016-ban változatlanok: minden egyes körben négy menyasszony száll ringbe, akik most sem kímélik egymást. A menyasszonyok részt vesznek egymás menyegzőin és maximum tíz-tíz ponttal jutalmazhatják az ételt, a ruhát, a helyszínt, és akár húsz pontot is adhatnak a hangulatra.  Ahogy az előző évadokban, ezúttal is minden héten két esküvőt láthatnak a nézők és a negyedik frigy után derül ki, hogy ki utazhat el élete párjával egy külföldi nászútra.

A házasulandó párok között hétről hétre ismerős arcokkal is találkozhatnak a nézők: a Négy Esküvő kamerái előtt mondja ki a boldogító igent Karda Beáta (képünkön is szerepel) és Young G is.

Négy esküvő vetélkedő

2016.04.14 21:00 Viasat3 Négy Esküvő (folytatás csütörtökönként)

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top