Örökké fiatalon – Dr.Tóth pénteki rendelése

A mai Dr. Tóth egészségshow kiemelt témája az RTL Klub műsorán: fiatalodás műtét nélkül! Szó lesz még a körömvágásról, a férfi és a női agyról, valamint a zamatos kalória csökkentett ételekről is.

Sok nő álmodik olyan módszerekről, amelyek műtét és különösebb szenvedés nélkül eredményeznek fiatalosabb külsőt. Dr. Tóth egy szakértő segítségével mutat be olyan arc- és dekoltázskezeléseket, amelyekkel bizonyítottan elérhetjük ezt.

Gondolták volna, hogy a körömvágás módja befolyásolhatja egészségügyi állapotunkat? Dr. Tóth bemutatja, hogyan előzhető a meg a benőtt köröm, illetve hogy miképp kezelhető a már kialakult probléma.

Dr. Tóth műsorában a férfi és a női agy különbségeit kutatja

Sokszor véljük megfejthetetlennek a másik nemet. Dr. Tóth egy humoros kvízjátékon keresztül mutatja be a női és férfi agy működésének különbségeit, melyek miatt gyakran nem értjük egymást.

Sokan azt gondolják, hogy a kalória csökkentett ételek kevésbé finomak, mint a hagyományos alapanyagbók készültek. Dr. Tóth olyan ételeket mutat, melyekkel nem kell lemondanunk a zamatos ízekről, mégsem vezet hízáshoz a fogyasztásuk.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top