Palmer Izsák: Ho Hey – Rising Star videó 2015

Palmer Izsák vasárnap este a Rising Star TOP11 élő showban The Lumineers – Ho Hey című dalát énekelte. A 2015. évi első élő adásban meggyőzte a közönséget és a zsűrit is arról, hogy helye van a legjobbak között. Nézzük újra a produkciót!

Ismét remek hangulatot teremtett a színpadon Izsák. Simán jutott a TOP10-be.

A Rising Star énekesei egymás után léptek színpadra, hogy megemeljék azt a bizonyos falat. Itt a célegyenesben minden versenyző fal mögött kezdett énekelni – kivéve az első párbajdalt – és 70% elérése után automatikusan kvalifikálta magát a következő adásba. Azok, akik nem érték el a 70%-ot, azaz nem emelték fel a falat, úgynevezett veszélyzónába kerültek. Palmer Izsák vajon elkerülte a veszélyzónát? Lássuk a produkciót!

Rising Star videó: The Lumineers – Ho Hey

Palmer Izsák

{adinserter 11}


Ma már mindenki tudja, hogy a Rising Star a TV2 falemelő énekes tehetségkutató műsora, melyben a nézők aktív részesei lehetnek adott versenyző továbbjuttatásában akkor, ha okostelefonjuk, vagy tabletjük segítségével letöltik az ingyenes Rising Star applikációt és szavaznak a versenyzőre. A zsűrinek a szavazata személyenként 7%-kal esik latba, a versenyzőknek 70%-ot kell elérniük ahhoz, hogy felemelkedjen a fal, azaz tovább jussanak a következő fordulóba.

Palmer Izsák a Rising Star élő showban The Lumineers – Ho Hey dalával a zsűrinek és a közönségnek köszönhetően bejutott a falemelő zenei vetélkedő TOP10 versenyzője közé!

Rising Star videó: Palmer Izsák párbajdala - Rising Star 2014

A harmadik versenyzőtől búcsúztunk a kieséses szakaszban. A vasárnapi Rising Star élő showban Ádám Krisztián esett ki, korábban a Sárközy testvérpár és Heiser Ádám búcsúzott a műsortól.

{adinserter 4}
TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top