Rising Star – kialakult a döntő mezőnye

Rising Star – innen indultunk, most meg már  kialakult a döntő mezőnyeAz első hazai Rising Star döntőjébe jutott Várhegyi Lucas Palmira, Peter Sramek, Czibi Norbert és Fehérvári Gábor Alfréd. A finálét jövő vasárnap rendezik.

A Rising Star TOP6 két fordulós élő show első részében két dolgot döntöttek el egymás között az énekesek. Az egyik, hogy a legtöbb százalékot elért Várhegyi Lucas Palmira további produkció nélkül biztosan a döntő résztvevője lett, a másik, hogy a versenysorozat egyik legtapasztaltabb énekese, Gondi Helén biztosan kiesett a versenyből.

Várhegyi Lucas Palmira a Survivor és az I will survive című dalok mixét adta elő, mellyel hatalmas sikert és 79%-ot ért el. Gondi Helén a Bang Bang című dallal mindössze 43%-ot gyűjtött, ezért búcsúznia kellett a Rising Startól.

Oldalunkon visszanézhetik az összes produkciót!

A második körbe – azaz veszélyzónába – jutott Singh Viki, Peter Sramek, Czibi Norbert és Fehérvári Gábor Alfréd. A Szlovákiából érkezett fiú lépett először a színpadra és Cserháti Zsuzsa csodálatos dalát énekelve rendkívül magasra tette a mércét: 73%-ot ért el! Ezen az estén többé már nem is emelkedett fel a fal! Hogy lehet ez? Íme:

A Srámeket követő Czibi Norbertnek a Fényév távolság című dallal nem sikerült falat emelnie, egy százalékkal elmaradt Peter mögött, és ugyan így járt Fehérvári Gábor Alfréd is, a Neked írom a dalt című LGT slágerrel.

Az utolsó énekes produkciója előtt tehát Alfréd állt a kieső helyen. Singh Viki az elődöntő zárásaként az Ain’t Nobody című dalt énekelte és nem tudta megemelni a falat, így kialakult a Rising Star döntőjének mezőnye: Várhegyi Lucas Palmira, Peter Sramek, Czibi Norbert és Fehérvári Gábor Alfréd lép majd fel a fináléban a végső győzelemért.

TV2
Fotók: TV2 Sajtószoba

{adinserter 4}

a legtöbb százalékot elért Várhegyi Lucas Palmira további produkció nélkül biztosan a Risisng Star döntő résztvevője lett

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Barátok közt sorozat 8909 – 8918. rész tartalma

Barátok közt - RTL Klub
A héten történik: Natasa legnagyobb rémületére Rudi felhívja Emíliát a lakás eladás miatt. Tóbiás ébreszti rá Gigit arra, hogy Ádám mennyire szereti őt...
Tovább

Jóban Rosszban sorozat 3366. rész tartalma

Jóban Rosszban televíziós sorozat
Péternek rémálmai vannak a kimerültségtől, Barbarának pedig a valóság a rémálom, Roland hazatért. Mónika gondoskodó Péterrel. Milán és Vali összejönnek...
Tovább

Betty, a csúnya lány 1. évad 46. rész tartalma

Betty a csúnya lány kolumbiai telenovella
Betty apja és Armando a nap végére egész jól összebarátkoztak. Mariano és Daniel meghall egy pletykát, miszerint Patrícia terhes. A lány pedig úgy dönt...
Tovább

Vélemény, hozzászólás?