Rising Star – kialakult a döntő mezőnye

Rising Star – innen indultunk, most meg már  kialakult a döntő mezőnyeAz első hazai Rising Star döntőjébe jutott Várhegyi Lucas Palmira, Peter Sramek, Czibi Norbert és Fehérvári Gábor Alfréd. A finálét jövő vasárnap rendezik.

A Rising Star TOP6 két fordulós élő show első részében két dolgot döntöttek el egymás között az énekesek. Az egyik, hogy a legtöbb százalékot elért Várhegyi Lucas Palmira további produkció nélkül biztosan a döntő résztvevője lett, a másik, hogy a versenysorozat egyik legtapasztaltabb énekese, Gondi Helén biztosan kiesett a versenyből.

Várhegyi Lucas Palmira a Survivor és az I will survive című dalok mixét adta elő, mellyel hatalmas sikert és 79%-ot ért el. Gondi Helén a Bang Bang című dallal mindössze 43%-ot gyűjtött, ezért búcsúznia kellett a Rising Startól.

Oldalunkon visszanézhetik az összes produkciót!

A második körbe – azaz veszélyzónába – jutott Singh Viki, Peter Sramek, Czibi Norbert és Fehérvári Gábor Alfréd. A Szlovákiából érkezett fiú lépett először a színpadra és Cserháti Zsuzsa csodálatos dalát énekelve rendkívül magasra tette a mércét: 73%-ot ért el! Ezen az estén többé már nem is emelkedett fel a fal! Hogy lehet ez? Íme:

A Srámeket követő Czibi Norbertnek a Fényév távolság című dallal nem sikerült falat emelnie, egy százalékkal elmaradt Peter mögött, és ugyan így járt Fehérvári Gábor Alfréd is, a Neked írom a dalt című LGT slágerrel.

Az utolsó énekes produkciója előtt tehát Alfréd állt a kieső helyen. Singh Viki az elődöntő zárásaként az Ain’t Nobody című dalt énekelte és nem tudta megemelni a falat, így kialakult a Rising Star döntőjének mezőnye: Várhegyi Lucas Palmira, Peter Sramek, Czibi Norbert és Fehérvári Gábor Alfréd lép majd fel a fináléban a végső győzelemért.

TV2
Fotók: TV2 Sajtószoba

{adinserter 4}

a legtöbb százalékot elért Várhegyi Lucas Palmira további produkció nélkül biztosan a Risisng Star döntő résztvevője lett

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

A mi kis falunk 2. évad 4. rész tartalma

A mi kis falunk 2. évad
Vetítés időpontja: 2018. február 24., szombat, 20:00-kor. A faluban mindenki a gulyásfőző versenyre készül, ahol a résztvevők - az elmúlt évek tapasztalatai alapján - idén is mellőzni fogják a...
Tovább

Csak színház és más semmi 3. évad 1. rész tartalma

Csak színház és más semmi 3. évad
Új évad! Megszületett Alinda és Barna gyermeke. Alinda boldog anyuka, mégis úgy érzi, egyre jobban hiányzik neki a színház. Petra hosszú távollét után hazatér, és...
Tovább

Oltári csajok 1. évad 80. rész tartalma

Oltári csajok magyar tv-sorozat
Tényleg csak Angéla képzeli be, hogy valami vészesen gyanús titok veszi körül a lányok édesapjának halálát? És mi köze van Bélának a történtekhez?...
Tovább

Vélemény, hozzászólás?