Rising Star: a vasárnapi párbajellenfelek

Elmondjuk kik lesznek a párbajellenfelek! November utolsó napján, vasárnap az első párbaj showval jelentkezik a Rising Star.

Lezárult a TV2 rendhagyó tehetségkutató műsorának három válogató showja, a nézők és a zsűri kiválasztotta azt a 24 falemelő produkciót, melyek folytathatják a versenyt.

Rising Star - a párbaj show következik: párbajellenfelek

Drámai pillanatokkal folytatódik november 30-án vasárnap a Rising Star. A nézők által kiválasztott TOP24-es mezőny a két párbaj adás alatt lefeleződik. Most vasárnap eldől, ki az a hat énekes, aki biztosan ott van a legjobb tizenkettő között, és ki az a hat tehetség, aki búcsúzik a Rising Startól.

Most vasárnap az első párbaj adással folytatódik a Rising Star. Az énekesek egymással megküzdve juthatnak tovább. A döntés ezúttal is a nézők kezében van, hiszen a párbajokból az jut tovább, aki magasabb százalékot ér el ellenfelénél. A november 30-i adásból hat énekes kerül a legjobb tizenkettő közé, hat tehetség pedig azonnal búcsúzik a Rising Startól.

Párbajellenfelek a Rising Star november 30-i adásában

Samu Kriszta Mazsi és Szén Alexandra
Abbe Lewis és Fehérvári Gábor Alfréd
Kovács Gyopár és Várhegyi-Lucas Palmira
Tarsoly Arnold és Czibi Norbert
Takáts Máté és Palmer Izsák
Stepa Erika és Singh Viki

A zsűri továbbra is a Pásztor Anna, KERO – Kerényi Miklós Gábor, Feke Pál és Mező Misi összetételben alkot véleményt és szavaz, a műsorvezetők pedig az angyali Ördög Nóra és Majka lesznek!

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top