Rising Star videó: Mira a második élő showban

Várhegyi Lucas Palmira – Mira vasárnap este a Rising Star második élő adásában a Cserháti Zsuzsa – Hamu és gyémántja című dalával emelte fel a falat. A november 16-i showban meggyőzte a közönséget és a zsűrit is arról, hogy helye van a legjobbak között. Nézzük újra a produkciót!

A falemelő produkciók műsorában a zsűri a továbbjutás kérdésében együtt szavaz a nézőkkel. Csak emlékeztetőül: Pásztor Anna, Feke Pál, Kerényi Gábor Miklós KERO és Mező Misi szavazata +7%-ot jelent minden versenyzőnek, így – az eddigi tapasztalatok azt mutatják – legalább két zsűritag tetszését el kell nyernie annak, aki tovább akar jutni.

Rising Star videó, Mira produkciója a második élő showban: Cserháti Zsuzsa – Hamu és gyémántja

{adinserter 11}


A Rising Star a TV2 interaktív tehetségkutató műsora, melyben a nézők aktív részesei lehetnek adott versenyző továbbjuttatásában akkor, ha okostelefonjuk segítségével letöltik az ingyenes Rising Star applikációt és szavaznak a versenyzőre. A zsűrinek a szavazata 7%-kal esik latba, a versenyzőknek 70%-ot kell elérniük ahhoz, hogy felemelkedjene a fal, azaz tovább jussanak a következő fordulóba.

Várhegyi Lucas Palmira – Mira a mai estén a Cserháti Zsuzsa – Hamu és gyémánt című dallával felemelte a hatalmas ledfalat, a közönség és a zsűri egyaránt díjazta a produkcióját!

Egy este mekkorát fordult Mirával a világ! A bevásárlóközpontból egyenesen az élő adásba csöppent, továbbjutott és behívták meghallgatásra az Operettszínházba is!

Ismét óriási siker volt a vasárnapi Rising Star. A TV2 interaktív tehetségkutató látványos showműsorral, Majka és Ördög Nóra műsorvezetőkkel és tehetséges énekesekkel jelentkezett. Ne felejtsék,a következő adás ismét vasárnap este lesz!

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top