Rising Star zsűriszoba: Samu Kriszta Mazsi – A város másik oldalán

A Rising Star tehetségkutató műsorban vasárnap este Samu Kriszta Mazsi – A város másik oldalán című dallal próbálta meggyőzni a négytagú zsűrit arról, hogy helye van az élő showban. Nézzük újra a produkciót!

A szakértők, akik a továbbjutás kérdésében döntöttek: Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője, Feke Pál énekes, a zsűri korelnöke Kerényi Miklós Gábor KERO és Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere.

Rising Star, zsűriszoba Samu Kriszta Mazsi produkciója: A város másik oldalán

A Rising Star egy különleges és rendhagyó tehetségkutató műsor. Az élő műsorok során a zsűriszobában kiválasztott énekesek egy élő LED-fal előtt kezdik a produkciót, amire a nézők külön erre a célra kifejlesztett – és már valamennyi platformra (Android, iOS és Windows) letölthető applikációval szavaznak. A zsűrinek ebben a műsorban inkább szakértő szerepe van, hiszen a zsűri maga a néző, az ő szavazata juttathatja majd tovább az énekeseket. Samu Kriszta Mazsi – miután a zsűriszobából A város másik oldalán című számmal az élő showba jutott – ezután már csak a közönség szavazataiban reménykedhet.

A vasárnapi – második – Rising Star adásban próbaként egy sikeres falemelést is végrehajtottak a show készítői a nézőkkel közösen.

Rising Star zsűriszoba: Samu Kriszta Mazsi

Vasárnap az élő show előtti utolsó zsűriszobás adásával jelentkezett a TV2 vadonatúj énekes tehetségkutató műsora. A műsorból kiderült, hogy a Rising Star a jövő héten látványos show-val, Majka és Ördög Nóra műsorvezetőkkel és tehetséges énekesekkel vág neki az élő adásoknak!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top