Sándor esett ki a negyedik párbajban

A Farm negyedik párbaján kiesett Sándor, a nyugdíjas tűzoltó. Férfias küzdelemben maradt alul Sanyával szemben. A párbaj eredménye mellett az is kiderült, hogyan tud egy vitát kirobbantani a zsíros kenyér. Ez történt a Farmon.

Sanya második párbaja előtt Anikóval beszélgetett és őszintén elmondta a műsorvezetőnek, hogy a játékot magányos harcosként kell végigvinnie. Hogy kire köti a zöld kendőt, azt Anikónak nem, csak farmertársainak árulta el. Elmondta a farmlakóknak, hogy Norbi, Heni és Sándor merült fel számára ellenfélként, végül a nyugdíjas tűzoltót választotta, Sándorra kötötte a zöld kendőt.

A párbaj előtt még történt egy s más. Norbi és Attila a legnagyobb egyetértésben (!) vetette fel Briginek, hogy aki kevesebbet dolgozik (rajtuk kívül mindenki más) az kevesebb farmpengőt kapjon, amiből saját magának vásárolhat. A fiúknak az bökte a szemét, hogy Sanya zsíros kenyeret evett. A kenyeret a saját pénzén vette ugyan, de a zsír közös! Ha nem tud kenyeret venni, akkor viszont nem eszik a közös zsírból sem…

A Farm negyedik párbaja: Sanya és Sándor

Sanya tapasztalt pábajozóként állt a feladat elé még úgy is, hogy a farmerek – Dia és Dani kivételével – Sándort várták vissza a párbajból.

A feladat az volt, hogy egy fa építményre felülve egymás alatt elfűrészeljék a fát. Aki lepottyan, az elveszíti a párbajt.

Sanya ebben a feladatban jobb volt, Sándor alatt hamarabb elfűrészelte a fát, mint ellenfele ő alatta.

Sándor kiesett a játékból

A párbaj után a farmerek visszazökkentek a napi munkába, melyben remek segítségük akadt: Barni, a csacsi. Amikor a Farmra érkezett, makacs volt (mint egy szamár), most meg befogták a megrakott, kétkerekű szekér elé, amit különösebb noszogatás nélkül elhúzott a kívánt helyre.

A nap végén szeretet posta érkezett a farmerekhez a rádión keresztül. A hozzátartozók küldtek hangos üzeneteket a játékosoknak. Meglepő, hogy nem buli követte a párbajt, de ennek talán jobban örültek a Farm szereplői még akkor is, ha legtöbbjük szeme könnyel telt, miközben az üzenetet hallgatta…

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top