Shannara – A jövő krónikája 5. rész tartalmából

Shannara – A jövő krónikája (The Shannara Chronicles) amerikai fantasy sorozat a Viasat3 műsorán: hősök, elfek és démonok a nukleáris holokauszt után. Az ötödik epizód tartalmából: Amberle, Wil és Eretria útnak indul. A tv-sorozat megtekintése 15 éven aluliaknak nem ajánlott!

A sorozat első (dupla) epizódjának tartalma: 1-2. rész. További epizódok: 3. rész; 4.rész;

Az előzmények

Több ezer évvel az emberiség veszte után, Négyföldre halálos veszély leselkedik. A világ maradékénak sorsa három, nem hétköznapi fiataltól függ: az elf hercegnőtől, aki a palotán túli világról ábrándozik, a gyönyörű, fékezhetetlen, eszes romanó lánytól, és a félelf fiútól, akinek sejtelme sincs róla, hogy ereiben nagy elődök vére folyik, mely kijelöli végzetét.

Shannara – A jövő krónikája. Az 5.rész előzetese

Miután Alakos merénylet kísérlete kudarcot vallott, a három főhős hosszú útra indul. Amberlének, Wilnek és Eretriának le kell győznie egymás elleni ellenérzését, hogy szembeszállhassanak igazi ellenségeikkel, köztük az iszonyatos erejű Aratóval. A palotában eközben Ander szövetséget próbál kovácsolni Dagda Mor ellen, ezért szabadon engedi bátyja gyilkosát, Slantert, a gnóm merénylőt.

Rendezte: Brad Turner
Szereposztás: John Rhys-Davies, Aaron Jakubenko, Manu Bennett, Ivana Baquero, Poppy Drayton, Austin Butler

Shannara - A jövő krónikája tv-sorozat

A tv-sorozat beharangozóját itt olvashatták.

2016.01.28 Viasat3 21:00 Shannara – A jövő krónikája 5. rész tartalmából

Forrás: Viasat3

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top