Sztárban sztár 2014 első hétvége: kiesett Völgyi Zsuzsi

Vasárnap elérkeztünk a Sztárban Sztár 2014 első hétvégéjéhez. A televíziós vetélkedő új évadának első adásában tizenkét versenyző mérettette meg magát a zsűri és a nézők előtt. Az ítészek és a közönség közös döntése alapján Völgyi Zsuzsi búcsúzott a további küzdelmektől.

Völgyi Zsuzsi Samantha Foxként zavarba ejtő produkciót adott elő a Sztárban Sztár színpadán, a megszemélyesített kebelcsodához hasonlóan az erotikára helyezte a hangsúlyt a Touch Me című szám előadásakor, azonban ez is kevés volt ahhoz, hogy az énekesnő elegendő pontot és elegendő szavazatot kapjon a folytatáshoz.

Az est két legsikeresebb produkcióját Tóth Vera Cee Lo Green bőrébe bújva, és Kökény Attila Conchit Wurstként adták elő, de a többiek is kitettek magukért. Két apró megjegyzés az ítészekről: szerintünk Pál Dénest alul, Pásztor Annát túl értékelte a Liptai Claudiából, Hajós Andrásból, Bereczki Zoltánból és Majkából álló zsűri.

A végső sorrendről azért nem tudunk beszámolni, mert Tilla a fináléban nem a szavazatok következtében kialakult végső sorrend szerint sorolta fel az énekeseket, így nem tudjuk ki lett az első és ki lett az utolsó előtti, továbbá azt sem, hogy mekkora volt a különbség az egyes énekesek pontszámai között.

A Sztárban Sztár idei első adásának végén Tilla egyenként mondta ki azoknak az énekeseknek a nevét, akik folytathatják vasárnap esténként a vetélkedőt. Tíz név elhangzása után már csak Dukai Regina és Völgyi Zsuzsi maradtak a színpadon a műsorvezető mellett. Regina Jon Bon Jovitól a Livin’ On A Prayer című klasszikust adta elő az est folyamán és talán ennek is köszönhette, hogy végül ő jutott tovább: a Sztárban Sztár 2014 első adásában Völgyi Zsuzsi esett ki.

A Liptai Claudiából, Hajós Andrásból, Bereczki Zoltánból és Majkából álló Sztárban Sztár zsűri.
A Liptai Claudiából, Hajós Andrásból, Bereczki Zoltánból és Majkából álló Sztárban Sztár 2014 zsűrije
Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top