Sztárban Sztár 2014 harmadik adás: kiesett Koós Réka

A Sztárban Sztár 2014 harmadik élő show tíz talpon maradt résztvevője közül Koós Réka esett ki. A zenés vetélkedő idei évadában ő volt a harmadik versenyző, akinek távoznia kellett a showból. A zsűri és a közönség közös döntése alapján Koós Réka búcsúzott a további küzdelmektől.

Sztárban Sztár 2014 harmadik adás

A versenyben maradt tíz énekes közös produkcióval, a One Republic slágerével kezdte az estét. Csak emlékeztetőül az eddig kiesett énekesek: Völgyi Zsuzsi és Nagy Sanyi.

A harmadik élő show első versenyszáma Dukai Regina – Pharrell Williams szólóban előadott kettőséhez kapcsolódik. A zsűri valamit hiányolt az előadásból, de megfogalmazni nagyon nem tudta, hogy mit. Az éneklés rendben volt, a smink oké, de valami mégis hiányzott. A véleményük csak azután lett pozitív, amikor Regina levetette a kalapját és előtűntek a színes bőrű előadóra jellemző rövid, göndör, fekete fürtjei.

Koós Réka következett, aki Aerosmith adaptációjával szintén nem bűvölte el a zsűrit, Majka negatív rekordot döntött azzal, hogy 6 pontra értékelte a produkciót.

Vastag Tamás - Sztárban Sztár 2014

Harmadikként az est Fekete Pákó imitátora, Vastag Tomi következett, aki egyáltalán nem hasonlított a megszemélyesítendő didi királyra. Az Add ide a didit azt hozta, amit vártunk tőle: semmit. A kitűnő énekesi adottságokkal rendelkező Vastag Tomi láthatóan szenvedett attól, hogy éneklés helyett rossz kiejtéssel, természetellenes mozdulatok kíséretében  kellett ordítoznia a didi után.

Az első szünet után Kökény Attila remekül helyt állt Vad Angyalként. Laza volt, vicces és remekül énekelt. A zsűri listáján Natalia Oreiro megszemélyesítője 39 ponttal rögtön az első helyre került.

Keresztes Ildikó a szívét adta elénk Vikidál Gyulaként, majd egy elgondolkodtató szám, a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Running következett Sipos Péter előadásában. Mindkét produkcióban inkább az előadó és nem a számukra kiválasztott sztár dominált.

Ha Pásztor Anna produkciójából a koreográfia és a maszk volt értékelhető, majd következtek a Tóth testvérek az Elég volt című számmal. Tóth Vera csodálatosan énekelte Gabi számát. A két versenyző között rendkívül nagy volt a kontraszt, természetesen Vera javára. A zsűri is így érezte, a maximális pontszámot adta az énekesnőnek.

Szórakoztató nőként Hevesi Tamás, amit a műsorban be is bizonyított. Rúzsa Magdi dalával, rendkívüli megjelenésével összhatásában rendkívül mulatságos volt az énekes. Az utolsónak színpadra lépő Pál Dénesnek Karády Katalin bőrébe kellett bújnia. A fekete-fehér filmek magyar sztárját szenzációsan hozta a fiatal énekes, méltó befejezése volt a shownak.
Koós Réka, Tilla és Vastag Tomi

A Sztárban Sztár 2014 harmadik adásának végén Tilla egyenként szólította a versenyzőket, míg végül csak ketten maradtak a műsorvezető mellett: Koós Réka és Vastag Tamás.

Végül a zsűri és a közönség közös döntésének eredményeként Vastag Tamás jutott tovább: a Sztárban Sztár 2014 harmadik élő showjában Koós Réka esett ki.

Koós Réka a Mokkában beszél a kiesésről:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

1 Comment

  1. mónika2014-10-07

    pál dénes 50 eretem remélem megyeri

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top