Sztárban Sztár 2015 – kiesett Wolf Kati

Öt állva maradt énekessel a nyolcadik élő adásához érkezett a Sztárban Sztár 2015. évi sorozata. Az adás előtt még minden énekes reménykedhetett, ám egy versenyzőnek ma is búcsúznia kellett. A mezőnynek már nincs gyenge pontja, a show előtt megjósolhatatlan volt, hogy ki fog itt búcsúzni. Mostanra már eldőlt: a nézők és a Sztárban Sztár zsűri közös választása Wolf Kati énekesnőre esett.

A TV2 legnagyobb házibulija ismét fantasztikus produkciókat kínált a nézőknek, nem véletlen, hogy a nagy átváltozások showja töretlen népszerűségnek örvend a rajongók körében. Az énekesek mindent beleadnak, a hangulat fergeteges, az átváltozások szinte tökéletesek a műsor alatt is lázasan tevékenykedő háttérstábnak köszönhetően. Az ingyenes szavazási lehetőség szimpatikus a nézők számára, egyre többen befolyásolják szavazatukkal a show további alakulását.

Wolf Kati így esett ki a versenyből, számára véget ért a Sztárban Sztár

Sztárban Sztár 2015 nyolcadik adás, kiesett Wolf Kati

Sztárban Sztár nyolcadik adásának összefoglalója

A TOP5 közös produkciója: John Newman és Charlie Wilson dala, a Tiring Game. Így indult az este:

A nyolcadik Sztárban Sztár duettek nélkül, dupla szóló produkciókkal telt. Mindenki saját magáért énekelt. A dalok címére kattintva a produkciók visszanézhetők!

A szórakoztató pillanatok estjét Csobot Adél indította Carly Rae Jepsen kanadai énekesnő világslágerével: Call Me Maybe. A zsűri kicsit fanyalgott, de ez elsősorban nem Adélnak szólt, hanem az eredeti számnak.
Zsűri pontszáma: 35

Gáspár Laci Horváth Károly dalát kapta az első körben. Hogy kicsoda Horváth Károly? Hát Charlie! Mindenki valakié énekelte Laci. Bereczki Zoltán szerint ez volt az énekes eddigi legjobb produkciója. Liptai Claudia feltétlenül a döntőben látná Gáspár Lacit.
Zsűri pontszáma: 38

A harmadik versenyző Beyoncét választott magának erre az estére. Wolf Kati a Love On Top című dalt énekelte a sikeres énekesnő repertoárjából. A zsűri a dalválasztást kifogásolta elsősorban, Katin is érződött, nem így képzelte ezt a dalt…
Zsűri pontszáma: 30

Az első versenyző az este folyamán aki nemet váltott: Tóth Gabi. Az ikonikus Európa című slágert énekelte Varga Miklóstól. A különösen aktuális dal “harci változata” megragadta a közönséget és a zsűrit is, az este első maximális pontszáma megszületett!
Zsűri pontszáma: 40

Zámbó Jimmy dala hangzott el utolsónak az első körből Peter Srámek előadásában. Nézz le rám Istenem – énekelte a “Király” és énekelte 2015-ben a Sztárban Sztár színpadán Peter Srámek.
Zsűri pontszáma: 37

Sztárban Sztár zsűri a nyolcadik adásban

A második kör Dollyval és a Hungáriával kezdődött: Meghalok, hogyha rám nézel énekelte Csobot Adél. A pergős Rock’n Roll nagyon jól állt a fiatal énekesnőnek, a zsűrinek is nagyon tetszett.
Zsűri pontszáma: 38

Mindenki nagyon imádja, ha Gáspár Laci nőnek öltözik, ma este Donna Summer a 70-es évek diszkókirálynője, többszörös Grammy-díjas amerikai énekesnő, színésznő volt a feladata. Hot Stuff szólt a sláger és Laci ismét őrületes volt!
Zsűri pontszáma: 35

Tóth Gabi második feladata egy Madonna dal volt, a Vogue. Varga Miklósból csodálatos dívává varázsolták az énekesnőt, aki láthatóan élvezte a szerepet.
Zsűri pontszáma: 39

Peter Srámek mikor először alakított női énekest, akkor Tina Turnerként levette Havas Henriket a lábáról! Péterfy Bori Hajolj bele a hajamba című slágerét adta elő. Végig tartottunk tőle, hogy elesik a magas sarkú cipőjében, de szerencsére megúszta! Az est legszórakoztatóbb produkciója volt, eszerint kapta a zsűritől is a (maximális) pontszámot.
Zsűri pontszáma: 40

A második kör utolsó énekese Wolf Kati Celine Dion Oscar-díjas slágerét adta elő, a Titanic című film betétdalát, a My Heart Will Go On című számot. A nagyívű dal két ponttal maradt el a zsűrinél a maximumtól, ám ez is kevés volt Katinak a továbbjutáshoz.
Zsűri pontszáma: 38

A két kör után összeszámolt szavazatok alapján, az akkori pillanatnyi állás szerint Csobot Adél és Wolf Kati állt a két utolsó helyen.

Finálé

Az egyéni produkciók estéje végére ismét a tetőfokára hágott az izgalom: még egyszer lehetőséget kaptak a nézők a pótszavazásra, ahol mindenki még egy voksot adhatott a kedvencére, majd Tilla felsorolta a döntőbe jutott énekeseket addig, míg csak két versenyző maradt mellette: Csobot Adél és Wolf Kati.

Aztán a kettő versenyző közül közül Csobot Adél csatlakozhatott a továbbjutókhoz, Wolf Kati kiesett a Sztárban Sztár 2015 nyolcadik adásában.

Sztárban Sztár 8. adás képekben

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top