Sztárban Sztár 2015: Lionel Richie, Diana Ross – Endless Love

Tóth Gabi és Gáspár Laci közös videója a Sztárban Sztár 2015 hetedik élő showban előadott közös produkciójáról. Az eredetileg a Lionel Richie és Diana Ross által előadott dalt remekül énekelte el az alkalmi páros. A különleges pillanatokat idézzük fel a videó segítségével!

Ne feledjék: Sztárban Sztár rovatunkban visszanézhetik az énekesek produkcióját és elolvashatják a vasárnap esti show-k összefoglalóját!

Tóth Gabi és Gáspár Laci – Endless Love

A Sztárban Sztár 2015 hetedik showjának közös produkciói között hangzott el a fenti dal, a közönség és a zsűri remekül szórakozva nézte a produkciót. A Tóth Gabi és Gáspár Laci közös videó felidézi a nehezen feledhető pillanatokat.

Az egyéni és a közös produkciók is jól sikerültek mindkét énekesnek, mindkettő ott lesz a jövő vasárnapi folytatásban. A Sztárban Sztár hetedik élő show kiesője Rácz Gergő volt.

A megdöbbentő átváltozásokat hétről hétre profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy ebben a videóban látható a két énekes is – kinézetükben megtévesztésig hasonlítanak ahhoz, akinek a dalát előadták. Bár…

A műsor hivatalos weboldala.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top