Sztárban Sztár 2015 – kiesett Rácz Gergő

Hetedik élő showjához érkezett a Sztárban Sztár harmadik évada. Hatan maradtak állva az adás előtt, ám egy énekesnek ma is búcsúznia kellett. A mezőny roppant erős, a műsor előtt megjósolhatatlan volt, hogy ki fog itt kiesni. Aztán lement a show, a nézők és a Sztárban Sztár zsűri közös választása Rácz Gergőre esett.

A TV2 ismét a televízió készülékek elé ültette a nézőket, a nagy átváltozások műsorának népszerűsége töretlen a nézők körében. A siker nem véletlen, az énekesek mindent beleadnak, a hangulat fergeteges, az átváltozások szinte tökéletesek a zseniális háttérstábnak köszönhetően. A nézők azt is díjazzák, hogy ingyenes mobil alkalmazás használatával befolyásolhatják az énekesek sorsát.

Rácz Gergő esett ki a versenyből, számára véget ért a Sztárban Sztár 2015.

Sztárban Sztár 2015 hetedik adás, kiesett Rácz Gergő

Sztárban Sztár hetedik élő show

A rövid bevezető után lássuk, mi történt a hetedik showban!
Top6 közös produkció: Clean Bandit – Stronger

A dalokat ismét megtekinthetik, ha az alábbi összefoglalóban rákattintanak azok címére!

Az első dal és egy kivételes világsztár, Rick Astley jutott Rácz Gergőnek. Mi más lehetett volna az est nyitó száma, mint a világsláger, a Never Gonna Give You Up?
Zsűri pontszáma: 31

Testvérpár egyik fele, de mindkettő egyszerre másodikként a színpadon. Zavaros lenne, ha nem Tóth Gabiról lenne szó: megint csak magyar énekesnőt alakíthatott, a feladata nem volt más, mint Tóth Vera Nem kell valaki másé című száma. Az énekesnő ismét bizonyította kivételes tehetségét: káprázatos előadás volt!
Zsűri pontszáma: 37

Peter Srámek vasárnap este ismét férfi előadót személyesített meg: László M. Miksa a Ladánybene 27 frontembere volt a feladata. A hazai reagge apostolainak Kell egy ház című dala remekül állt Peternek. A zsűri el volt ragadtatva, csak Majka nem adta meg a maximális pontszámot.
Zsűri pontszáma: 39

Nem lesz a királyé Konc Zsuzsa és Wolf Kati sem. Magyar könnyűzenei legendaként kellett megjelennie Wolf Katinak ezen az estén. Az énekesnő remekül, egyszerű eszközökkel adta elő a dalt.
Zsűri pontszáma: 37

Sztárban Sztár zsűri a hetedik adásban

Kis szünet, majd Taylor Swift számával Csobot Adél következett. A gyönyörű kismama látható élvezettel adta elő a Shake It Of című slágert és még balettozott is.
Zsűri pontszáma: 35

Az est utolsó szóló produkciója következett. Mindenki imádja, ha Gáspár Laci női ruhába bújva, átlényegülve énekli a világsztárok dalait, Legutóbb Cherként ért el zajos sikert, ám most egy magyar ikon, Máté Péter bőrébe kellett bújnia a Darabot a szívemből című szám kedvéért.
Zsűri pontszáma: 39

Véget értek a szóló produkciók, mind a hat énekes bemutatta a dalát. Három duett következett.

Közös produkciók

Wolf Kati és Peter Srámek valódi Roxette hangulatot teremtett a színpadon a How Do You Do című örökzölddel. A második kör nem is kezdődhetett volna jobban, bár a zsűri kevésbé díjazta a produkciót.
Zsűri pontszáma: 35

Csobot Adél és Rácz Gergő kettőse a Mr. President Coco Jambo című discoslágerét hozta. Gergő fantasztikus volt mint félmeztelen néger pasi.
Zsűri pontszáma: 35

Az est utolsó fellépői, Tóth Gabi és Gáspár Laci következtek Diana Ross és Lionel Richie gyönyörű duettjével: Endless Love.
Zsűri pontszáma: 39

Finálé

A show végén ismét a tetőfokára hágott az izgalom: még egyszer lehetőséget kaptak a nézők a pótszavazásra, ahol mindenki még egy voksot adhatott a kedvencére, majd Tilla felsorolta a nyolcadik élő adásba jutott énekeseket addig, míg csak két versenyző maradt mellette: Wolf Kati és Rácz Gergő.

Aztán a kettő közül Wolf Kati csatlakozhatott a továbbjutókhoz, Rácz Gergő kiesett a Sztárban Sztár 2015 hetedik adásában.

Sztárban Sztár hetedik adás képekben

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top