Sztárban Sztár közös produkció: Roxette – How Do You Do

Wolf Kati és Peter Srámek közös videója a Sztárban Sztár 2015 hetedik élő showban előadott közös produkciójáról. Az eredetileg a Roxette által előadott dalt zseniálisan adta elő az alkalmi páros. A felejthetetlen pillanatokat idézzük fel a videó segítségével!

Ne feledjék: Sztárban Sztár rovatunkban visszanézhetik az énekesek produkcióját és elolvashatják a vasárnap esti show-k összefoglalóját!

Wolf Kati és Peter Srámek – How Do You Do

A TV2 Sztárban Sztár 2015 hetedik showjának közös produkciói között hangzott el a fenti dal, a közönség és a zsűri remekül szórakozva nézte a produkciót. A Wolf Kati és Peter Srámek közös videó felidézi a nehezen feledhető pillanatokat.

A megdöbbentő átváltozásokat hétről hétre profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy ebben a videóban látható a két énekes is – kinézetükben megtévesztésig hasonlítanak ahhoz, akinek a dalát előadták. Bár…

Az egyéni és a közös produkciók is jól sikerültek mindkét énekesnek, hiszen ott lesznek a jövő vasárnapi folytatásban. A Sztárban Sztár hetedik élő show kiesője Rácz Gergő volt.

A műsor hivatalos weboldala.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top