Tehetségkutató gyerekeknek a TV2-n

Gyerekekkel indít tehetségkutatót a TV2. A legkisebbek is megkapják a lehetőséget arra, hogy egy showműsor keretében ország-világ előtt bemutathassák tehetségüket. A jelentkezés feltételei, műfaji megkötés, regisztráció.

2016-ban a kicsik kerülnek rivaldafénybe a TV2-n. A csatorna jövő tavasszal vadonatúj showműsort indít, amelyhez mától várja az 5-16 éves, kiemelkedően tehetséges gyerekek jelentkezését.

Nincs műfaji megkötés, csak a tehetség számít!

A TV2 már többször bebizonyította, hogy a nagy hang ott van a kicsikben is! A csatorna 2016 tavaszán jelentkező vadonatúj tehetségkutatójában azonban nemcsak az énekespalánták, hanem az ifjú táncosok, zenészek, bűvészek, sportakrobaták, színészek és bármilyen különleges, látványos, színvonalas produkciót nyújtó fiatalok is elkápráztathatják a nézőket. A műsorba mától lehet jelentkezni, ahová olyan 5-16 év közötti gyerekeket várnak, akiknek produkciójától leesik a zsűri és a közönség álla.

A vállalkozó kedvűek a tv2.hu oldalon keresztül regisztrálhatnak a TV2 nagyszabású szórakoztató műsorába, ahol kiderül, hogy a tehetség sokszínű és rengeteg gyermekben ott lakozik.
TV2 információ gyerekeknek és szüleiknek

A gyerekeknek is meg kell adni a lehetőséget!

Forrás: TV2 Sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top