Tóth Vera, Keresztes Ildikó, Hevesi Tamás, Pál Dénes, Kökény Attila, Vastag Tamás

Hatan maradtak a Sztárban Sztár hetedik élő showra a tv2 zenés vetélkedőjében. Áttekintjük, milyen feladatot kapott a hat énekes a vasárnap esti showra, melyben a legtesthezállóbb feladatot Pál Dénes kapta.

Csak röviden azok, akik már kiestek a vetélkedésből: Völgyi Zsuzsi, Nagy Sanyi, Koós Réka, Pásztor Anna, Dukai Regina és a hatodik adásban Sipos Peti. A többiek számára nehéz és nehezebb feladatokkal folytatódik a verseny. A legutóbbi plusz feladat fiú és lánycsapatok felelevenítése volt, a hetedik élő showban a szóló produkciók mellett duettet is kell majd énekelnie a sztároknak. Hogy kit kivel hoz össze a műsor, az egyelőre meglepetés!

Pál Dénes mint Zséda - Sztárban Sztár 2014
Pál Dénes – felismeri?

A hetedik élő show párosítása:

  • Tóth Vera – Beth Ditto (Gossip együttes)
  • Keresztes Ildikó – Shania Twain
  • Hevesi Tamás – Joey Tempest (Europe együttes)
  • Pál Dénes – Szécsi Pál
  • Kökény Attila – Freddie Mercury
  • Vastag Tamás – James Arthur

Keresztes Ildikótól szívesen meghallgatnánk a Man! I Feel Like A Woman című Shania Twain számot, de előfordulhat, hogy a nálunk népszerűbb Ka-Ching! című dalra esik a szerkesztők választása.

Csakúgy mint Pál Dénesnél, Tóth Vera esetében is telitalálat a választás. Már szinte látjuk a Gossip – Move in the Right Direction című számában a csodás hangú énekesnőt:

A férfi mezőnyben izgalmas lehet, hogy mit kezd mondjuk Kökény Attila a Queen együttes szinte utánozhatatlan hangú énekesével! Felidézhetünk sok-sok Freddie Mercury emlékkoncertet, ahol világsztárok bicskája törött bele a feladatba…

A két Tamás – Vastag és Hevesi – előre láthatólag hozza majd a tőle megszokott magas színvonalat, főleg hogy nem kell harisnyába, szoknyába bújniuk.

Hogy ki fog a Sztárban Sztár hetedik élő showban kiesni? Fogalmunk sincs, de vasárnap este úgyis kiderül…

ABBA együttes - Sztárban Sztár 2014 6. élő show
ABBA együttes – Sztárban Sztár 2014 Keresztes Ildikó és Tóth Vera
Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top