Továbbjutottak a Got Talent harmadik elődöntőjéből

Véget értek a Hungary’s Got Talent élő elődöntői, a harmadik showból is három produkciót juttatott tovább a közönség és a zsűri. A december 19-i döntőben ott lesz Molnár Nikolett rúdtáncos, az Acro Maniacs akrobatikus táncosok csapata, illetve a zsűri döntés(képteleség)e alapján a Fricska fiú néptánc együttes. Kialakult a 2015. évi, első Hungary’s Got Talent döntőjének csapata. A cikkben bemutatjuk a műsor sztárvendégének, Geszti Péternek a produkcióját is.

A Hungary’s Got Talent zsűri szerepe jelentősen lecsökkent az elődöntőkre. A piros gomb, azaz a produkció megállításának lehetősége megmaradt nekik – a harmadik elődöntőben a Fekete ikrek humorosnak szánt produkciója alatt meg is nyomták! – ám nem produkciónként szavaztak, hanem csak a harmadik továbbjutó kérdésébe szólhattak volna bele, ám ezen az estén nem tudtak dönteni, így a haramdik helyen is a közönség juttatott tovább egy versenyzőt.

A nézők sms-ben, illetve telefonos szavazással nyilváníthattak véleményt a versenyzőről, az a két produkció, aki a legtöbb szavazatot kapta, az egyenesen a december 19-én megrendezésre kerülő döntőben találta magát.

A versenyzők a harmadik elődöntőben elég szélsőséges színvonalat hoztak, volt világszínvonalú és volt borzalmasan tré produkció is. A harmadik elődöntő 10 produkciója és a sztárvendég Geszti Péter – Ma ne, ma ne! című száma után jött az eredményhirdetés.

Geszti Péter – Ma ne, ma ne!

Sebestyén Balázs és Dombovári István ismertette a továbbjutott és a kiesett versenyzőket. Hét produkció – a Bandart, Bangó Adrienne, Buda Julianna, Fekete Adrienn és Fekete Melinda, Milák Mózes, a Peet Project és a R3D Zone – számára befejeződött a verseny.

A nézők szavazatai alapján simán továbbjutott a december 19-i Döntőbe az Acro Maniacs akrobatikus-táncos csapat és Molnár Nikolett rúdtáncos. A harmadik és negyedik helyezett Bangó Adrienne és a Fricska között a zsűri nem tudott dönteni a továbbjutásról. A Got Talent zsűri szavazás 2:2 arányban végződött, így a közönség szavazatainak száma döntött a Fricska javára, a srácok lehetnek ott a döntőben.

Hungary’s Got Talent harmadik elődöntő továbbjutói

Ne feledjék, hogy Dombi az első elődöntő végén elárulta, hogy a Döntő sztárvendége a korábbi Got Talent győztes, világsztár énekes Paul Potts lesz!

A Hungary’s Got Talent élő döntő fellépői lesznek: az Acro Maniacs, a Fricska, Molnár Nikolett, az All In,
a Szupergirls, a Talamba, Czuczor-Gidai Zsófi, a Dirty Led Light Crew és Badár Tamás.

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top