UPC előfizetők is láthatják az angol bajnokikat?

Az angol foci szerelmeseit napok óta izgatja, hogy hol lesz látható a Spíler TV. Ugyan ez elmondható a sorozatrajongók, illetve a zenerajongók kapcsán is, mivel a hétvégén induló Izaura TV és a Zenebutik csatornákról sem volt eddig pontos információ. A TV2 közleményéből minden kiderül.

Három nap alatt, három új csatornát indít a TV2 Csoport, nagyszabású portfólió-bővítésének következő felvonásaként. Augusztus 13-án a Spíler TV, a legnépszerűbb európai nemzeti labdarúgó-bajnokság, a Premier League első fordulójával jelentkezik majd, míg 14-én a vadonatúj telenovella csatorna, az Izaura TV nyit, három országos sorozatpremierrel. A triumvirátust a Zenebutik zárja, amely augusztus 15-étől minden nap elhozza a legnagyobb zenei klasszikusokat és legfrissebb listavezetőket.

Igazán férfias szórakozást ígér a TV2 Csoport nagyszabású program-invesztíciójának következő állomása, a Spíler TV. A cégcsoport legfrissebb belépője, többek között a Premier League 2016-2017-es évadával csábítja a sportkedvelőket a képernyők elé. A legnépszerűbb európai nemzeti labdarúgó-bajnokság augusztus 13-án, 13:30-tól a Hull-Leicester mérkőzéssel debütál, és olyan további, kiemelt rangadókkal folytatódik a hétvégén, mint a várva várt Arsenal-Liverpool összecsapás. A meccsek legfontosabb pillanatait a TV2 összefoglalóiban is láthatják a nézők. Kommentátorként Hetthéssy Zoltán és Somos Ákos csatlakozik a Spíler TV csapatához, akik korábban világ- és Európa-bajnoki mérkőzéseket, valamint európai topbajnokságok meccseit is közvetítették. A mérkőzések előtt és azok szünetében a stúdióban meghívott szakértő vendégek latolgatják az esélyeket, elemzik a látottakat. A Spíler TV augusztus 12-től elérhető a UPC Digital Gold csomagjában, valamint a Tarr Kft. Extra TV és Tarr MobilTV csomagjában.

A telenovellák végtelen sorát kínálja az augusztus 14-én startoló Izaura TV, amely a népszerű sorozatsztár, Gabriela Spanic exkluzív köszöntőjével indul. A csatorna a világ minden tájáról elhozza a szerelmes, drámai és történelmi műfajok legjobbjait, így a régi klasszikusok mellett, országos premierekkel is erősít majd. Vasárnap megszakítás nélkül, három vadonatúj telenovellával debütál. 20 órától első epizódjával jelentkezik Az éjszaka királynője (Queen of the Night – Gecenin Kraliçesi) Meryem Uzerli főszereplésével. Ezt további két premiersorozat követi: 20:50-től a Victoria, a rabszolgák megmentője (La Esclava Blanca), 21:35-től pedig A fekete özvegy (La Viuda Joven) mutatkozik be a hazai közönség előtt.

Augusztus 15-én rajtol a Zenebutik, a TV2 Csoport zenecsatornája. A klipek és slágerlisták vadonatúj platformja a nap minden szakában elhozza a bulit a nézőknek. A zenecsatorna képernyőjén műsorvezetői szerepben tér vissza a Fresh énekesnője, Andi, aki a DJ-ként is tevékenykedő Jabin Peti oldalán pörgeti majd a hangulatot. A TV2 Csoport és az Antenna Hungária Zrt. között létrejött hosszútávú együttműködés eredményeként a MinDig TV földfelszíni digitális platformján indul útjára az Izaura TV és a Zenebutik csatorna is.

Forrás: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top