UPC előfizetők is láthatják az angol bajnokikat?

Az angol foci szerelmeseit napok óta izgatja, hogy hol lesz látható a Spíler TV. Ugyan ez elmondható a sorozatrajongók, illetve a zenerajongók kapcsán is, mivel a hétvégén induló Izaura TV és a Zenebutik csatornákról sem volt eddig pontos információ. A TV2 közleményéből minden kiderül.

Három nap alatt, három új csatornát indít a TV2 Csoport, nagyszabású portfólió-bővítésének következő felvonásaként. Augusztus 13-án a Spíler TV, a legnépszerűbb európai nemzeti labdarúgó-bajnokság, a Premier League első fordulójával jelentkezik majd, míg 14-én a vadonatúj telenovella csatorna, az Izaura TV nyit, három országos sorozatpremierrel. A triumvirátust a Zenebutik zárja, amely augusztus 15-étől minden nap elhozza a legnagyobb zenei klasszikusokat és legfrissebb listavezetőket.

Igazán férfias szórakozást ígér a TV2 Csoport nagyszabású program-invesztíciójának következő állomása, a Spíler TV. A cégcsoport legfrissebb belépője, többek között a Premier League 2016-2017-es évadával csábítja a sportkedvelőket a képernyők elé. A legnépszerűbb európai nemzeti labdarúgó-bajnokság augusztus 13-án, 13:30-tól a Hull-Leicester mérkőzéssel debütál, és olyan további, kiemelt rangadókkal folytatódik a hétvégén, mint a várva várt Arsenal-Liverpool összecsapás. A meccsek legfontosabb pillanatait a TV2 összefoglalóiban is láthatják a nézők. Kommentátorként Hetthéssy Zoltán és Somos Ákos csatlakozik a Spíler TV csapatához, akik korábban világ- és Európa-bajnoki mérkőzéseket, valamint európai topbajnokságok meccseit is közvetítették. A mérkőzések előtt és azok szünetében a stúdióban meghívott szakértő vendégek latolgatják az esélyeket, elemzik a látottakat. A Spíler TV augusztus 12-től elérhető a UPC Digital Gold csomagjában, valamint a Tarr Kft. Extra TV és Tarr MobilTV csomagjában.

A telenovellák végtelen sorát kínálja az augusztus 14-én startoló Izaura TV, amely a népszerű sorozatsztár, Gabriela Spanic exkluzív köszöntőjével indul. A csatorna a világ minden tájáról elhozza a szerelmes, drámai és történelmi műfajok legjobbjait, így a régi klasszikusok mellett, országos premierekkel is erősít majd. Vasárnap megszakítás nélkül, három vadonatúj telenovellával debütál. 20 órától első epizódjával jelentkezik Az éjszaka királynője (Queen of the Night – Gecenin Kraliçesi) Meryem Uzerli főszereplésével. Ezt további két premiersorozat követi: 20:50-től a Victoria, a rabszolgák megmentője (La Esclava Blanca), 21:35-től pedig A fekete özvegy (La Viuda Joven) mutatkozik be a hazai közönség előtt.

Augusztus 15-én rajtol a Zenebutik, a TV2 Csoport zenecsatornája. A klipek és slágerlisták vadonatúj platformja a nap minden szakában elhozza a bulit a nézőknek. A zenecsatorna képernyőjén műsorvezetői szerepben tér vissza a Fresh énekesnője, Andi, aki a DJ-ként is tevékenykedő Jabin Peti oldalán pörgeti majd a hangulatot. A TV2 Csoport és az Antenna Hungária Zrt. között létrejött hosszútávú együttműködés eredményeként a MinDig TV földfelszíni digitális platformján indul útjára az Izaura TV és a Zenebutik csatorna is.

Forrás: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

A mi kis falunk 2. évad 4. rész tartalma

A mi kis falunk 2. évad
Vetítés időpontja: 2018. február 24., szombat, 20:00-kor. A faluban mindenki a gulyásfőző versenyre készül, ahol a résztvevők - az elmúlt évek tapasztalatai alapján - idén is mellőzni fogják a...
Tovább

Csak színház és más semmi 3. évad 1. rész tartalma

Csak színház és más semmi 3. évad
Új évad! Megszületett Alinda és Barna gyermeke. Alinda boldog anyuka, mégis úgy érzi, egyre jobban hiányzik neki a színház. Petra hosszú távollét után hazatér, és...
Tovább

Oltári csajok 1. évad 80. rész tartalma

Oltári csajok magyar tv-sorozat
Tényleg csak Angéla képzeli be, hogy valami vészesen gyanús titok veszi körül a lányok édesapjának halálát? És mi köze van Bélának a történtekhez?...
Tovább

Vélemény, hozzászólás?