Véget ér a Gyertek át szombat este! idei adássorozata

Véget ér a 2015-ös Gyertek át szombat este! című gameshow, melyben – ahogy azt a nézők már megszokhatták – ezúttal is igazi sztárdömping lesz. Sebestyén Balázs vendégei ezúttal Ábel Anita, Kiss Ramóna, Fluor Tomi, Fördős Zé, István Dani és Istenes Bence lesz. Az utolsó adásban ők szállnak harcba a civil csapatkapitány számára megnyerhető három millió forintért.

Igazi sztárdömpinggel búcsúzik első szezonjától a Gyertek át szombat este!, amely a tervek szerint jövőre újabb évaddal folytatódik majd. Addig is ma este új játékosként érkezik a gameshow-ba a Konyhafőnök zsűritagja, Fördős Zé és a közismert rádiós, István Dani is. A sziporkázó poénok, asszociációs feladatok és Balázs pikírt megjegyzései ezúttal sem maradnak el.

RTL Klub - Sebestyén Balázs a Gyertek át szombat este! vetélkedő műsorvezetője

Ábel Anita átáll (átül) az utolsó adásban

A befejező részben egy csapattag cserének is szemtanúi lehetnek a nézők. Ábel Anita ugyanis már a játék elején úgy dönt, hogy csapatot cserél, mivel Istenes Bence és Fluor Tomi kereszttüze túl soknak bizonyul számára.

„Most van az a pont, amikor én átülnék” – mondta Ábel Anita, majd helyet cserélt Kiss Ramónával, aki ugyancsak örült, hogy az Istenes Bence-Fluor Tomi párossal folytathatja a játékot. Hogy ezek után melyik csapat szerepelt jobban, kiderül szombaton este, 21:20-kor az RTL Klubon.

2015-ben tehát befejeződik ér a Gyertek át szombat este!, reménykedünk a talkshowba oltott társasjáték 2016-os folytatásában!

RTL Magyarország

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top