Végre leegyszerűsíthető az e-útdíj adminisztrációja!

Mióta Magyarországon is bevezették az e-útdíjat, azóta minden vállalkozásra jelentős terhet ró az adminisztráció. A megnövekedett adminisztráció pedig megnövekedett munkaórákat, ezáltal újabb költségeket jelent.

A Holazauto.hu most egy olyan szolgáltatást kínál, mellyel átvállalják az e-útdíj kezelését és adminisztrációját.

E-útdíj bevallás és adminisztráció

A szolgáltatás megrendelésével átveszik a vállunkról a törvények által ránk rótt nyilvántartási és bevallási feladatokat. Nem kell majd minden alkalommal újabb és újabb útvonalakkal foglalkozni, és jegyet váltani a fizetős szakaszokra, a szoftver ezt automatikusan megteszi helyettünk.

A szerződés megkötése után a járműveket GPS nyomkövetővel szerelik fel, így nem kell majd az útnyilvántartásokban figyelni a fizetős szakaszokat, a szoftver a jármű helyzete alapján automatikusan megteszi ezt. Az e-útdíj bevallásokat a program automatikusan továbbítja az autópálya kezelőjének, ezekből bármikor jelentéseket generálhatunk a vállalkozásunk számára.

Magán használat elkülönítése

A szoftver fejlettsége lehetővé teszi, hogy ha a vállalkozásunk szabályzata engedélyezi a sofőrök magán-autóhasználatát, akkor az elkülönítésre kerüljön a céges használattól. A járműkövetés ilyen fejlett naplózásához nem szükséges más, csak egy kapcsoló beszerelése a járművekbe, ezekkel a sofőrök jelezni tudják, hogy a megadott út céges, vagy magánhasználatnak minősüljön.

A szoftver a naplózás során el tudja különíteni a céges-, vagy magán használati eseteket, melyek az elszámolások és jelentések elkészítésekor is külön kezelhetők. Így szerencsére véget érhet az a gyakorlat, amikor a hónap végén kismillió útnyilvántartást, vagy szállítólevelet kell átnyálazni egyesével, majd lekönyvelni ezeket a megfelelő használati módokba!

Menetlevelek egyszerűbb kezelése

Ha már megemlítettük a menetlevelek és más nyilvántartások kezelését, akkor meg kell említenünk ezek elkészítését is. Ugyanis nem csak a nyilvántartásuk és iktatásuk igényel hosszas munkaórákat, de az elkészítésük és kiadásuk is időrabló folyamat. Természetesen ezek a folyamatok mind szükségesek a vállalkozásunk működéséhez, de érdemes is könnyíteni!

A Holazauto.hu szolgáltatásával a bejárt útvonalról lista nyomtatható, ahol jól látható az indulás helye és időpontja, a megtett kilométerek száma és még számos más lényeges információ.

A GPS nyomkövető más előnyei

gps, e-útdíj, nyomkövetés, navigációTermészetesen, ha már az e-útdíj miatt GPS nyomkövetőt szereltetünk a gépjárműveinkbe, érdemes szót ejteni a Holazauto.hu további vállalkozást segítő szolgáltatásairól is.

A járműkövetési szolgáltatásuk segítségével mindig tudhatjuk, hogy járműveink épp merre járnak, az adatokat egy térképen jeleníthetjük meg, 5 másodperces frissítéssel. A szoftver nem csak a jármű aktuális földrajzi helyzetét, de sebességét, haladási irányát, üzemanyag szintjét, fordulatszámát és akkumulátorának töltöttségi állapotát is meg tudja adni.

Ezzel a szolgáltatással könnyebbé válik az útnyilvántartás és a költségek kordában tartása.

Más vállalkozásbarát szolgáltatások

A Holazauto.hu más olyan szolgáltatásokat is kínál, mellyel még könnyebbé tehetjük a vállalkozásunk adminisztrációját, vagy csökkenthetjük a költségeket.

A jogosulatlan használat kiszűrésére a szoftverben különféle szabályok állíthatóak be, melyeket folyamatosan figyel a rendszer a GPS nyomkövetőből érkező adatok kielemzésekor. Így megadható az, hogy ha a járművünk egy megadott időpontban nincs a térkép egy általunk beállított szekciójában, arról értesítést kapjunk. Az ismétlődés is beállítható, a hét akármelyik napjának akármelyik időpontjára meghatározhatunk hasonló szabályokat, melyek megszegésekor értesítést kapnak a megadott személyek.

Az üzemanyag jelentős költségtényező lehet egy vállalkozásnál, így a Holazauto.hu üzemanyag használatot figyelő szolgáltatása különösen hasznos. Ez a megoldás már személyautókba is beépíthető, így a GPS nyomkövető moduljai, illetve a beruházás költségei a vállat számításai szerint már 3-5 hónap alatt megtérülnek.

A fordulatszámok mérésével kimutatható, ha valamelyik alkalmazott nem megfelelő gondossággal bánik a rá bízott járművel, vagy túl sok üzemanyagot használ el a nem megfelelő vezetési stílusával. A járműkövetés ezen szintjei alkalmasak arra, hogy a csökkenő üzemanyag felhasználással akár jelentős költségeket is megtakaríthassunk!
Ingyenes próbaidőszak

A Holazauto.hu annyira biztos a már több mint 3000 gépjárműben alkalmazott megoldásaiban, hogy 1 hónapos ingyenes tesztidőszakot biztosít az érdeklődők számára. A tesztidőszakot követően nincs kötelezettség, a szolgáltatás bárminemű következmények nélkül lemondható.

A megrendeléshez nincs más teendőnk, mint megnyitni a Holazauto.hu honlapját, megadnunk a telefonszámunkat, amelyen az értékesítést végző munkatársak visszahívnak minket. Ezután már minden további teendőt ők végeznek el helyettünk!

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top