Vidovszky Nándor visszatért!

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Megdőlni látszik Fehér Roland egyeduralma Csillagkúton. Három év után ugyanis visszatér a kisvárosba Vidovszky Nándi, aki most sem tisztességes úton próbál boldogulni.Vidovszky Nándor karaktere három év kihagyás után visszatért a TV2 szappanoperájába, ismét a Jóban Rosszban sorozatban szerepel Sághy Tamás színművész. A kórház korábbi gazdasági igazgatója nem épp makulátlan tissztességéről volt híres korábban és most sem teljesen tiszták a szándékai…

Három év után tért vissza Csillagkútra Vidovszky Nándi. Az egykori gazdasági igazgatót nem éppen tiszta szándékok vezérlik, amihez persze a Jóban Rosszban maffiafőnökének, Fehér Rolandnak is lesz egy-két szava. Sághy Tamás boldogan állt újra a TV2 kamerája elé, hogy karakterével felforgassa Csillagkút életét.

Nagyon jó volt újra visszatérni a csapathoz, majdnem a teljes stáb a régi, így olyan volt, mintha egy évet sem hagytam volna ki. – árulta el Sághy Tamás. – Nándi egy fehérgalléros bűnöző, ráadásul nem az a tisztán negatív figura, akit minden néző gyűlöl. Egy nagyon jó gazdasági szakember, és ezen képességeit kamatoztatja a piszkos ügyei kapcsán. Bár nem árulhatom el, mi vár rá, azt hiszem, hogy most igazán izgalmas irányba sikerült az íróknak elvinni az ő karakterét. Mindig hálás volt eljátszani Nándit, de most különösen élvezem. – tette hozzá a színész.

Hogy Rolandnak sikerül-e elbánnia váratlanul jött konkurenciájával, és hogy Vidovszky meddig marad Csillagkúton, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül.

TV2

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top