Éden Apolka párját választotta magának Mariann

Éden Marianna, Éden Hotel 3, TV2Mariann alighogy beköltözött 11. lakónak az Éden Hotelbe, az összes fiút elvihette randira, sőt egyet ki is választhatott párjául. Ő Bencét választotta, így Éden Apolka pár nélkül maradt!

Az első este fergeteges bulival ért véget, többen jócskán felöntöttek a garatra. Az új nap viszont az Éden Hotelben a kőkemény játék kezdetét jelentette.

Mariann az összes fiúval randizni ment, a tengerparton faggatta őket a kapcsolataikról.

Amíg a fiúk az új lánnyal randiztak, addig a lányok jól kibeszélték őket a hátuk mögött. Amíg a többiek távol voltak, levél érkezett a Hotelbe: minden lány pakolja össze a bőröndjét és gyülekezzen a nappaliba. A lányokban meghűlt a vér!

Ez idő alatt Mariann feltette a fiúknak a nagy kérdést: van valaki, aki esetleg lecserélné a párját? Persze indokkal tette: kapott egy  olyan lehetőséget, hogy párt válasszon magának, ami azt jelentette, hogy valamelyik lány már az első napon pártában marad!

A bőrönd ceremónia

A párok felsorakoztak a nappaliban, majd elkezdődött a bőrönd ceremónia. Mariann párt választott magának.

Mariann párnak választotta Bencét, ami azt jelentette, hogy Apolka pár nélkül maradt. Mindenki azt hitte, hogy a főiskolás lánynak búcsúznia kell a műsortól, de nem, egyelőre a szingli szobába költözhetett.

A következő órák a taktikázással teltek, amiben a lányok vitték a prímet, majd a fiúk kaptak egy szexi feladatot: táncolniuk kellett a lányoknak, akik pontozták a produkciókat. Meglepő módon az előző esti showmen kapta a legkevesebb pontot, Éden Bence lett az utolsó.

És még nem volt vége az estének! Patrik és Adrienn rövid civódás után egymásba gabalyodott…

TV2

 

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top