X-Faktor 4. élő adás: szombaton kiesett Szabó Richárd

Az X-Faktor 2014 negyedik élő adásában, a buli estéjén Szabó Richárd énekestől kellett elbúcsúznunk. November 8-án, a party-slágerek showjában a párbaj után az ő nevét mondták ki a mentorok, így számára ez a tehetségkutató itt véget ért.

A főszereplők mellett a törzsgárda nem változott: Istenes Bence vezette a műsort, a mentorok pedig készen álltak arra, hogy értékeljék a versenyzők produkcióját.X-Faktor 2014. a mentorok

Az este első versenyzője Tóth Andi volt, aki már többször megmutatta, hogy 15 évesen is helye van a legjobbak között. Az En Vogue – Free Your Mind dal után az összes mentor odáig volt, ennél jobb kezdést el se lehetett volna képzelni!

Következett a show mackója, Szabó Richárd, aki bevezető kisfilmjében szalonnázott egyet, majd “táncra perdült” John Newman – I Need To Know Now slágerének előadása közben. Nem állt jól neki – gondoltuk mi. A mentorok nem így látták, szerintük ez jó volt. Lelkük rajta. Szabó Ricsi biztosan nagyon jó ember, de ez most ne erről szól.

Rövid szünet után jött az a csapat, akik ha végig mennek az utcán Tóth Gabi szerint összesúgnak a hátuk mögött. A Spoon zenéjét hallgatva számunkra az volt csak a kérdés, hogy mit súgnak egymásnak az emberek? Következtessünk a mentorok véleménye alapján: Alföldinek tetszett, Szikorának tetszett, Little G szerint viszont a koreográfia néhol elvitte a zenét. Tóth Gabi csapatfőnök szerint remek produkció volt.

Benji bulija következett, akinél az első gondolatunk az volt, hogy milyen jó, hogy énekel, majd az jutott eszünkbe: milyen jó, hogy nem sokat táncol. George Michael – Faith című száma inkább a tánctudását tette próbára az énekesnek, de összességében rendben volt a produkció és ne feledjük: ahhoz képest, hogy Benji tiszta lappal jutott be – ég mindig itt van!

Szikora Robi mentoráltja, Jakab-Péter Izabella lépett a mentorok és a közönség elé. Minden mentor áradozott, Alföldi Róbert szerint sosem volt ilyen jó az énekesnő. Ellie Goulding – Burn című slágere nagyon feküdt Izabellának.

Tóth Gabi szerint éjjel-nappal dolgozott a Tha Shudras, hogy tökéletes legyen a produkciója. A feldolgozás, az előadás rendben volt, megérte sokat dolgozni. Ígéretük szerint, ha továbbjutnak, lassú, magyar számot fognak előadni a következő showban.

Andelic Jonathan a múlt adásban elkerülte a párbajt, csont nélkül jutott tovább. Ezen az estén beválalt egy LGT klasszikust: Szólj rám, ha hangosan éneklek. Nekünk ez buli volt a javából! És a mentorok is díjazták: embertelen jó volt.

Nem könnyű egy ilyen produkció után színpadra lépni, Nagy Ricsi azonban hiba nélkül megoldotta. Feldolgozta a világ legnagyobb youtube slágerét, a Psy –  Gagnam Style átfésülés remekül sikerült.

Horányi Juli - X-Faktor 2. élő show

Horányi Juli az előző adás párbajgyőztese Lady Gaga – Edge of Glory dalával egy összeszedet produkciót nyújtott ezen az estén, annak ellenére, hogy egyszer leejtette a mikrofont. Szikorától meg is kapta: “Gyere, gyere Juli, lesz egy remek buli…”.

Végén csattant az ostor? Döntsék el Önök, mekkora volt a durranása az utolsóként fellépő Borbély Richárd előadásában Prince – Kiss című dalának. A történtek ismeretében nem ez volt Ricsi legjobb előadása.

Miután az összes mai X-Faktor fellépőt hallottuk, gondoljuk át, ki az, akinek jegyet vennénk a koncertjére, vagy megvásárolnánk a lemezét? Tehetségesek az énekesek (és csapatok) de a ma esti és az eddigi produkciók alapján nem mindenkit tisztelnénk meg az érdeklődésünkkel!

Az est sztárfellépője a Kelemen Kabátban formáció volt, majd jött a top 10 döntős közös produkciója.

Az eredményhirdetés most is olyan idegőrlő volt, mint máskor. Istenes Bence Horányi Julival – a múltkori párbajgyőztessel kezdte, majd addig sorolta a továbbjutókat, amíg végül csak két versenyző maradt a színpadon: Borbély Richárd és Szabó Richárd, mindketten Alföldi Róbert mentoráltjai.

Szabó Richárd a harmadik élő showban - X-FaktorKét olyan versenyző párbajozott, aki eddig még nem került ilyen helyzetbe, ráadásul egy csapatban, Alföldi Róbert fiúcsapatában versenyeztek. Borbély Ricsi remekül énekelt a párbajban, mi neki adtuk a továbbjutást.

X-Faktor 2014. november 08-i élő show párbaj: Szabó Richárd
Párbaj videó – Szabó Richárd
Borbély Richárd - X-Faktor
Párbaj videó – Borbély Richárd

 

A mentorok kit küldtek haza?  Alföldi, Tóth Gabi, Little G egyaránt Szabó Richárdot küldte haza. Szikora Robi Borbély Richárdot küldte volna haza.

Az X-Faktor 4. élő adásában, szombaton kiesett Szabó Richárd.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv

{adinserter 4}

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top