X-Faktor sztárok partizánkodnak

Egy kicsi X-Faktor… Különleges zenei csemege érkezik az RTLII jövő heti műsorába.

Sztárok az X-Faktorból Csordás Ákos, Trap Kapitány, Muri Enikő, Patocska Olivér és Batánovics Lili nem valami második világháborús filmben vállalt szerepet, hanem a Partyzánok című tv-műsorban mérettetnek meg. Az X-Faktor egykori énekesei mindent bevetnek a győzelemért!

A Partyzánokat a világon először Magyarországon láthatták a tévénézők. A műsorban heti öt versenyző mutatkozott be és minden hétköznap egyvalaki látta majd vendégül a többieket. Ám nem csak vacsorával kedveskedtek egymásnak a játékosok, hanem egy saját stílusuknak megfelelő házi koncerttel várták a vendégeket.

A műsor véget ér, különleges héttel zár a Partyzánok, az RTLII zenei reality-jének utolsó adásiban öt egykori X-Faktor versenyző küzd meg a hét partyarca címért!

Egy országnak bizonyítottak már, de most egymást kell lenyűgözniük. Nagy Feró az X-Faktor egykori versenyzőit hívta meg, hogy ők rendezzék a hét legvadabb bulijait. Hétfőn Csordás Ákos egy igazi konditermi partyval készül, vacsoráját is az egészséges életmód nevében készíti el, Feró meglepetés dala pedig igazi témába vágó csemege lesz. Nem csak Trap kapitány hozza a szokás extrém vonalat az este folyamán, Olivér bulis szettje Enikőt, Lilit, és persze a nézőket is biztosan sokkolja majd. Természetesen a hét további négy napján sem lesz hiány nagy meglepetésekben.
Egy kicsit Partyzán, egy kicsit X-Faktor

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top