Attila ismét győzött, Brigi kiesett

Negyedik párbaján diadalmaskodott Attila, akit ismét Gábor küldött a megmérettetésre. Sűrűsödnek a történések a Farmon, a már csak négyen esélyesek arra, hogy megnyerjék a játék fődíját.

Cintia és Gergő védettsége azt jelentette, hogy a kiválasztáson csak Attila, Brigi és Gergő kaphatott jelet. Kapott is mindhárom, Attila rögtön kettőt. A döntés a heti gazdára hárult, aki nem kukoricázott és ismét Attila kezére kötötte a piros kendőt. Attila revansot vehetett volna rajta ezért, de nem tette. A tanya magányos harcosa Brigit választotta ellenfélként, felrúgva ezzel a köztük lévő ki nem mondott szövetséget. Emlékezzünk: a legutóbbi párbaj során egyedül Brigi volt az, aki kiállt Attila mellett!

Gergő a választást ismét gyávaságnak nevezte, ám a végeredmény szempontjából nem sokat számít.

A párbaj egy komplex feladatsor volt, melyben jelentős szerepet játszott a gyorsaság és az ügyesség. A szakadó esőben így küzdöttek egymással és a feladatokkal a felek:

Attila ismét egy három gyermekes anyukát győzött le, csakúgy mint amikor Dórin kerekedett felül a korábbi párbajában.

Gergő a Brigi kiesése után kevésbé tűnt elkeseredettnek kedvese elvesztése miatt,mint amire számítani lehetett. Ennek feltehetőleg az az oka, hogy már csak egy párbaj és a finálé van hátra a műsorból. A Farm TOP3 között május 29-én élő műsorban dől majd el, hogy ki nyeri 2016 tanyasi realityjét.

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top