Better Call Saul – új tv-sorozat az AMC csatornán

Better Call SaulÚj tv-sorozat indul 2015. február 26-án az AMC csatornán, a Totál szívás (Breaking Bed) előzménysorozata, a Better Call Saul. Minden idők legsikeresebb kábeltelevíziós premierje után Magyarországra is megérkezik a Better Call Saul!

A “Better Call Saul” című tízrészes AMC-sorozat ebben a hónapban Magyarországra érkezik. A premier napja február 26. csütörtök, 22:00 óra, a további részek csütörtökönként, szintén 22:00 órakor kerülnek képernyőre. A vadonatúj sorozat szinkronnal, de eredeti nyelven, felirattal is követhető lesz az AMC-n. A “Better Call Saul” a magyarországi bemutató mellett, azzal egyidőben startol a Cseh Köztársaság, Szlovákia, Románia, Szlovénia, Szerbia, Horvátország, Montenegro, Bosznia-Hercegovina, Macedónia és Bulgária AMC csatornáin is.

Az AMC indulásakor elterveztük, hogy minél több eredeti AMC-tartalmat az amerikai bemutatót követően mihamarabb műsorra tűzünk. A “Better Call Saul” minden idők legsikeresebb kábeltelevíziós sorozatindítása volt február 8-án, ezért örömteli, hogy éppen ezt a sorozatot, már az amerikai premierrel egyazon hónapban kezdhetjük vetíteni a régió országaiban” – jelentette be Málnay B. Levente, az AMC Networks International – Central Europe vezérigazgatója a “Better Call Saul” indulását.

Hat évvel a Totál szívás előtt

A “Better Call Saul” hat évvel a Breaking Bad cselekménye előtt játszódik. Főszereplője Saul Goodman (Bob Odenkirk alakítja), a sorozat az ő drámai karakterváltozását kíséri végig, mielőtt Walter White (“Breaking Bad”) ügyvédévé lépne elő. A széria alkotói a Breaking Badet jegyző Vince Gilligan és a forgatókönyvíró Peter Gould.

AMC

Előzetes:

Better Call Saul – trailer eredeti nyelven

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top