Czibi Norbert: Várj, míg felkel majd a nap – Rising Star videó 2014

Czibi Norbert vasárnap este a 2014-es Rising Star TOP12 showban Demjén Ferenc – Várj míg felkel majd a nap című dalával továbbjutott. A december 14-i élő adásban meggyőzte a közönséget és a zsűrit is arról, hogy helye van a TOP11-ben. Nézzük újra a produkciót!

A Rising Star énekesei egymás után léptek színpadra, hogy megemeljék azt a bizonyos falat. Itt a célegyenesben minden versenyző fal mögött kezdett énekelni és 70% elérése után automatikusan kvalifikálta magát a következő adásba. Azok, akik nem érték el a 70%-ot, azaz nem emelték fel a falat, úgynevezett veszélyzónába kerültek. Czibi Norbert vajon elkerülte a veszélyzónát? Lássuk a produkciót!

Rising Star videó: Demjén Ferenc – Várj míg felkel majd a nap

Czibi Norbert

A Rising Star a TV2 falemelő énekes tehetségkutató műsora, melyben a nézők aktív részesei lehetnek adott versenyző továbbjuttatásában akkor, ha okostelefonjuk segítségével letöltik az ingyenes Rising Star applikációt és szavaznak a versenyzőre. A zsűrinek a szavazata 7%-kal esik latba, a versenyzőknek 70%-ot kell elérniük ahhoz, hogy felemelkedjen a fal, azaz tovább jussanak a következő fordulóba.

Czibi Norbert a Rising Star élő showban Demjén Ferenc – Várj míg felkel majd a nap dalával a zsűrinek és a közönségnek köszönhetően bejutott a falemelő zenei vetélkedő következő adásába!

Rising Star videó: Czibi Norbert párbajdala - Rising Star 2014

A múlt heti szabályoktól eltérően folytatódott a vasárnapi Rising Star. A TV2 interaktív tehetségkutató műsora a kieséses szakaszhoz érkezett. Az élő adásban Heiser Ádám esett ki, rajta kívül Majka és Ördög Nóra műsorvezetők, a zsűri és a továbbjutott versenyzők a következő show biztos résztvevői. És Ön?

TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top