Szén Alexandra: A legnagyobb hős – Rising Star videó 2014

Szén Alexandra vasárnap este a Rising Star TOP12 showban Honeybeast – A legnagyobb hős című dalával tovább jutott. A december 14-i élő adásban meggyőzte a közönséget és a zsűrit is arról, hogy helye van a TOP11-ben. Nézzük újra a produkciót!

Szén Alexandra a slágerlistás magyar számmal épp csak lecsúszott a biztos továbbjutók közül. Igaz hogy párbajra kényszerült, de végül mégis csak továbbjutott!

A Rising Star énekesei egymás után léptek színpadra, hogy megemeljék azt a bizonyos falat. Itt a célegyenesben minden versenyző fal mögött kezdett énekelni és 70% elérése után automatikusan kvalifikálta magát a következő adásba. Azok, akik nem érték el a 70%-ot, azaz nem emelték fel a falat, úgynevezett veszélyzónába kerültek. Szén Alexandra nem kerülte el a veszélyzónát. Lássuk a produkciót!

Rising Star videó: Honeybeast – A legnagyobb hős

Szén Alexandra

{adinserter 11}


A Rising Star a TV2 falemelő énekes tehetségkutató műsora, melyben a nézők aktív részesei lehetnek adott versenyző továbbjuttatásában akkor, ha okostelefonjuk segítségével letöltik az ingyenes Rising Star applikációt és szavaznak a versenyzőre. A zsűrinek a szavazata 7%-kal esik latba, a versenyzőknek 70%-ot kell elérniük ahhoz, hogy felemelkedjen a fal, azaz tovább jussanak a következő fordulóba.

Szén Alexandra a Rising Star élő showban Honeybeast – A legnagyobb hős dalával a zsűrinek és a közönségnek köszönhetően bejutott a falemelő zenei vetélkedő következő adásába!

Rising Star videó: Szén Alexandra párbajdala - Rising Star 2014

A múlt heti szabályoktól eltérően folytatódott a vasárnapi Rising Star. A TV2 interaktív tehetségkutató műsora a kieséses szakaszhoz érkezett. Az élő adásban Heiser Ádám esett ki, rajta kívül Majka és az angyali Ördög Nóra műsorvezetők, a zsűri és a továbbjutott versenyzők a következő show biztos résztvevői. És Ön?

TV2

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top