A Dal 2015 első középdöntője következik!

Csemer Boglárka Bogee - A Dal 2015Három elődöntő, két középdöntő és egy döntő A Dal 2015 menetrendje. Múlt szombaton lezárult az elődöntős szakasz, ezen a hétvégén már az első középdöntő következik!

Lezárultak az elődöntők, így most szombaton már az első középdöntőjével jelentkezik A Dal 2015. A héten is nagyon színesnek ígérkezik a műsor, hiszen olyan nagyszerű előadók dalait hallgathatjuk újra, mint Antal Timi, Csemer Boglárka „Boggie” (fenti képünkön), a Karmapolis, Mujahid Zoltán, a New Level Empire, a Pankastic!, a Spoon, Szabó Ádám, és Tóth Vera. Jövő szombaton pedig, a második középdöntőn, Dallos Bogi, Éliás Gyula Jr. ft. Fourtissimo, Gájer Bálint, Ív, Oláh Gergő, az Other Planet, a PASSED, Szűcs Gabi és Wolf Kati lépnek majd fel.

Külön izgalmakat tartogat a nézők és a zsűri számára is, hogy a 18 középdöntőbe jutott indulónak lehetősége van az elődöntőben már megismert dalukat újrahangszerelni. A legtöbb produkció élt is ezzel a lehetőséggel, így könnyen lehet, hogy egy-egy előadó dalára szinte rá sem fogunk ismerni most szombaton.

Mindkét középdöntőben kilenc előadó vesz részt. A zsűri szavazatai alapján a február 14-i fordulóból hárman jutnak tovább a döntőbe, a negyedik fellépő, aki a fináléba kerül, a nézők szavazatai alapján folytathatja a versenyt. A döntő február 28-án lesz, ahol kiderül, hogy ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Bécsben.

A Dal 2015 az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi dalválasztó műsora. Az élő adásokba bejutott 30 produkcióból a négytagú zsűri és az ötödik zsűritag, a közönség választja ki, hogy melyik dal és előadó képviseli Magyarországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon.

{adinserter 4}

A Dal 2015 zsűrije

A Dal 2015 zsűrije
M1

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top