Éden Hotel: Berki Krisztián lesz a műsorvezető

Berki Krisztián elhagyja a FEM3Cafét az Éden Hotel kedvéért. Hír még a tv2 csoporttal kapcsolatban, hogy az Édes élet reality lekerül a képernyőről.

A SuperTV2-n hamarosan induló Éden hotel műsorvezetője lesz Berki Krisztián. Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb stratégiai-realityjének felvételei novemberben indulnak. A stáb hamarosan repülőre száll, hogy Costa Ricában megkezdje a többhetes forgatást.

– Nagyon büszke vagyok arra, hogy a TV2 újabb, nagyszabású feladattal bízott meg, ugyanakkor nehéz helyzet, hogy a FEM3Cafét el kell hagynom és búcsút veszek az Édes élettől is. Viszont alig várom, hogy megmutassam, milyen a műsorvezetés szólóban, Berki-módra. Számomra egyértelmű volt, hogy az Éden hotel nem lehet nélkülem Éden hotel. Ahogy „kicsekkoltam” a magánéletemből, így jó időre kicsekkolok az országból is, remélve, hogy ha egy ajtó bezárult, máshol újabb nyílik. A formátumot ismerve azt kell, hogy mondjam, komoly erőfeszítéseket kell majd tennem, hogy ne akarjak a házban többet tartózkodni, mint amennyi műsorvezetőként a feladatom lesz. Izgalmas, új időszak elé nézek, jöjjön, aminek jönnie kell – mondta el Berki.

Berki Krisztián lett az Éden Hotel műsorvezetője

Az Éden hotel forgatásával egy időben Berki Krisztián elbúcsúzik a FEM3Cafétól, ám Czippán Anett mellett nem marad üres a férfi műsorvezető széke. A TV2 Csoport hamarosan bejelenti, hogy ki, vagy kik lesznek Anett partnerei a délelőtti élő műsorban.

Bye, bye Édes élet!

Az Édes élet kulcsszereplőjének távozásával a reality lekerül a képernyőről. A műsor 2013 szeptemberében – többek között – Berki Krisztiánnal indult, és olyan sztárokkal forgatott, mint Détár Enikő, Gáspár Győző, LL Junior, Varga Viktor és Cynthia Dictator, Kelemen Anna, Zámbó Krisztián és még sokan mások.

A humoros, meghökkentő és vidám történetek mellett megható pillanatoknak is szemtanúi lehettek a nézők. Hódi Pamelát és Szögeczki Ágit a szülőszobáig kísérte a stáb, az Édes életben derült ki Sági Szilárd párjának várva várt terhessége és legutóbb Fésűs Nelly gyermekének világra jöveteléről is a műsor nézői értesülhettek elsők között.

A reality az elmúlt közel másfél év alatt számos kiemelkedő nézettségi adatot produkált. A műsor indulása óta összesen 8.107.378 ember nézett bele a műsorba, azaz a teljes lakosság 89,3%-a. A legnézettebb epizód január 15-én került képernyőre, a teljes lakosságból 2 019 152 embert érve el.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top