Egy perc és nyer a kórház! Rendhagyó vetélkedő az RTL Klubon

1 perc és nyersz! az RTL Klub vetélkedője

Ma este fehérbe öltözik a stúdió!

Az 1 perc és nyersz! című családi game show új szériájának forgatása előtt az RTL Klub olyan nővérek jelentkezését várta, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy kipróbálják magukat a játékban. A tematikus adást ma este láthatják a tévénézők, ahol a két nővér saját kórházi osztályának megsegítéséért száll versenybe.

Nagyon sok játékos kedvű nővérrel találkoztunk, akik különböző célokkal jelentkeztek – mondta Négyesi Péter, a műsor kreatív producere. Erika és Ildikó szentesiek, a saját kórházi osztályukért játszanak. Betegeik ellátásában szeretnének segíteni. Azt mondják, erre a hivatásra születni kell, ők imádják a munkájukat és az egész életük ekörül forog.

Erika és Ildikó nagyon lelkesen készültek Sebestyén Balázs showjába, ahol egy teljes szektornyi kísérő szurkol majd értük péntek este.

Erre a napra az egész közönség fehérbe öltözött, hogy így biztassák a nővéreket – tette hozzá Négyesi.

RTL Klub - Sebestyén Balázs az 1 perc és nyersz! című játék show műsorvezetője

Nagyon jó lehetőségnek tartottam, és szerettem volna egy másik oldalamat is megmutatni, hiszen nekünk is van egy vidám oldalunk – mesélte Sebők Erika. – Én az osztályunk miatt jelentkeztem, úgy éreztem, ezzel a játékkal tudok nekik valami pluszt adni. A belgyógyászaton dolgozom, nagyon nagy a forgalmunk, naponta 15-20 beteget veszünk fel. Így nagyon sűrűn csinálunk EKG-t, jó volna, ha egy ilyen új műszerrel tudnám támogatni az osztályt, erre lenne nagy szükségünk.

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top