Gálvölgyi show ismét az RTL Klub műsorán

Gálvölgyi show 2015. szeptember 5-én
Sokéves kihagyás után Gálvölgyi János és tévéműsor-paródiái visszatérnek az RTL Klub képernyőjére egy speciális kiadással. Még Magdi anyus is feltámad a Barátok közt tv-sorozatból!

Gálvölgyi show – avagy játszd újra János!

Szeptember 5-én egy speciális különkiadással tér vissza a képernyőre a Gálvölgyi Show. A már emblematikussá vált Gyúrunk vazze! és a reklámparódiák koronázatlan királya jó szokásához híven az RTL Klub sikerműsorait sem kíméli majd paródiáiban.

Ez a közel egy órás Gálvölgyi Show, műsorparódiákból, karakterparódiákból és reklámparódiákból áll. Találkozhatunk a kereskedelmi csatornák ezoterikus jósnőivel csakúgy, mint a híradókkal. A Barátok közt paródia egyik érdekessége Magdi anyus “feltámadása”. Az anyacsatorna repertoárjából a XXI. század is Gálvölgyi keserédes céltáblájára kerül X-edik század címen. A műsorfolyamot rendre megszakítják majd reklámparódiák, melyek általában a nézők kedvencei – árulta el Ónodi György a Gálvölgyi show és a Heti Hetes főszerkesztője.

Gálvölgyi János örömmel vágott neki a különkiadás elkészítésének és bízik benne, hogy a nézők is felhőtlenül szórakoznak majd a közel egy órás show-n.

Kevés dolog van, amin jókat tudnak nevetni az emberek, a Gálvölgyi Show olyan, amin lehet – tette hozzá Gálvölgyi János, akinek show-ját szeptember 5-én, 20 órakor láthatják majd a nézők az RTL Klubon.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.hu
Fotó: rtlklub.sajtoklub.hu/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top